Prijava

Now, I am really, butt not VIRTUALLY, too drunk to discuss on any serious themes.
I just come from some Bob Dylan-Volela me jedna vranjanka session, mortus pijan.

Па да ли сте толико докони јебо матер... Идите баците ђубре, замеите постељину, пресвуците мочугу, преведите мртвог кера преко улице, ошишајте живицу, позовите комшије на кафу, ударите главом који пут у рђав ексер, подајте стара леба пашчад'ма...

ee kradete mi foru! svojevremeno sam imala "kraljevstvo vukajlija" puno intriga i spletki.. ovo je lejm ._.

Ono tvoje je bilo zanimljivo, za razliku od ovog smora pretočenog u slova. :)

U hijerarhiji vukajlije, sto si gluplji, sto si veci smrad, poltron i sto si vise spreman da se dodvoris trivijalnom humoru koji postuju glasaci farme, velikog brata i zvezda granda, to su ti vece sanse da postanes moderator, da se kotiras visoko i da budes zajebana camuga.

Ipak, to vam nece zakrpiti rupe na dusi i izleciti komplekse.

Pozdrav

B.

:)

То ти, синак, нема везе с везом.

Раније је чланство гласало за модераторе, па су модератори разматрали предлоге. Тако сам ја постао мод, гласали су људи за мене. Нити сам се некоме увлачио, нити сам се интересовао за то, док ми једног дана Каизен није послао поруку ''Је л' оћеш да будеш мод?''

А сада, да се не лажемо, раде познанства и непотизам. Велики је сајт, много је сигурније упослити некога кога неко од модова лично познаје и за кога се зна да је нормалан.

Да се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.

Džimi mojne da lažeš ljude. :)

Шта сам слагао?

Ovo, Džimi:

много је сигурније упослити некога кога неко од модова лично познаје и за кога се зна да је нормалан.

Ti prvi misliš da sam ja nenormalan. iks de, iks de, iks de.

Да се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.

Како мислиш одлепио?

Da se nisi nikome uvlačio. :)
(šta se primaš, bre)

Meni baš bezze biti moderator. Ne bih to mogao, iako ponekad poželim, čisto da roknem bananu nekom. Mislim da treba još modova, da se ovi ne zamore. I kakva priča o robovima, ja sam kmet, pošteno sam zaradio tu titulu.

Ништа, само што је пре тога било (дааавно) да каизен одлучи сам ко би му могао бити од помоћи (или је одлучивање било у ужем кругу људи) и ето га мејл "Постао си модератор". Тако било мени. Е онда долазе робдинске и сексуалне везе, па још неко постане мод. Па тек онда члнаство заседало уз благослов властеле и тако неко постане мод. А сада да ми чланови бирају модераторе... пффф... пре бих себе јурио око бандере не бих ли си мочугу у буљу утеро...

Ti prvi misliš da sam ja nenormalan.

Брате, не сери. Никад нисам рек'о да си ненормалан, само ми је необично што имаш трип да се представљаш к'о женско. Али океј, сто људи - сто ћуди. Поштујем. :)

Како мислиш одлепио?

То је тај тип људи што подивља кад му даш овлашћења. Немам ништа против њега, поштујем га као аутора, али искрено, није био за мода и добро је што није остао дуже.

Blagodarim, ko brat bratu. :)))

Haha, Luli je trandža. :)
(zato i neće dokači sliku) :))

Лули је брат мој! :)

Шта је следеће... вамо Џими има геј ставове, лули има неке транс трипЕве... ај да видим која је болес' следећа у питању... Какви су ни модератори ми смо супер!

ЕДИТ: мало боље "песнички" урадио...

haha, znači ovaj riba-mod, je u stvari samo obični mod?! kako bezze, al skroz, minus od mene

Džimi je totalno gej. Toliko da želi da sam ja muško. A pošto je navalentan po prirodi stvari, morala sam da se podvrgnem promjeni pola. Jebiga. Tako sam i postala mod.
Postao!!!