Банат

1. Takooooooooooooo,Hipnos,znaš o čemu pričam :)))))

2. Гогооо, је л' нудиш неку храну?

3. Ne sad,Hipnos,sad ni ja ne mogu da jedem,sređujem zube,pa ne jedem čestito već nedelju danaaaaa...

4. Jeste slatka moja,da ne poželiš ni komšinki koju ne podnosiš! < :)
    Idem,pozzz :)

5. Поздрав. :)

6. Jedared smo moj drug (vrlo bitno je da napomenem da je iz dinarskog kraja) i ja putovali vozem u Novi Sad. Nije se mogo načuditi kad je voz ušo u tunel! Otkud vama tuneli, otkud tunel u Vojvodini...?
    Strašno. Šta su ti predrasude! :)

7. Sno,pa ja ne vid'o da si svratila! :))*

8. Вау, већ десета страна на теми. :))

9. Nema šta,vredne Sose i Lale ;)

10. Da pozdravim, prvo Sose (kako je i red jelte) i Lale.
    Dolazite li u Mokrin na Svetsko prvenstvo?

11. Ja sam ti dvostruka Banaćanka. Ima me u Zrenjaninu i Borči (ipak je sa te strane Dunava). :) Volem mnogo Carsku Baru i kad vidim njive pune suncokreta koji je tek u cvetu, ono kad se razvije seme i popadaju mu latice ni na šta ne liči. Nemam njivu, al' imam ogromnu baštu sa dosta voćki; ringlov, kajsija, vinogradarska breskva, jabuke, kruške, dunje, višnje, trešnje, š'a oćeš, a imam i vinograd. :)

12. E, da kod mog Zrenjanina ne volem što je mnogo tih i što mu nažalost stoji epitet mrtav grad. Nikad na ulicu da sretneš isti ljudi, bogte. Kao da samo ja šetam gradom.
    Da, volem da odem kod drage drugarice u Taraš za slavu pa kad mi spremi sobu sa ormanom na kome naslaže dunje da zamiriši, pa kad mi daju rolata, riblje čorbe, kiflice sa pekmezom, pečenje na masti, kompot od dunja, stomak u raju (ili paklu gledano sa njegove strane).

13. E, da kod mog Zrenjanina ne volem što je mnogo tih i što mu nažalost stoji epitet mrtav grad

Pa zavuku se ljudi po kafanama, ja to objašnjavam već godinama.

14. Еее моји Банаћани, свака вама част кад сте Тарју Турунен успели да довучете!

15. Nije to ništa, pre dve-tri godine, bio veliki festival, došla Metalika, Džo Koker, i još gomila takvih. :))

16. Ozbiljno, jel znaš za to? Neko pustio priču da će biti takav festival, prodao par stotina karata i smejao se budalama.

17. Знам знам, другови неки узели били карте, хахаа

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.