Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne postoji nacin da se higijenizuje, a ko ga smisli dobice Nobelovu nagradu za medicinu.
svaki analni seks je boles'
A što? Da li ti je i oralni boles'? Ili nisi licemer?
@church pub
pa zato sto jeste bolest brate kako ga god okrenes, nisam licemer, oralni je cistiji 1000000000000 puta
Тантрички секс је најчистији.
Nekim ljudima je čistiji čmar nego usta, jer više seru na oralni nego analni otvor.
Čistiji ajde da kažemo.
Do duše medicinski je poznato da x puta više ima bakterija u ustima nego u analnom.
A ko kaže da ne može analni seks da bude čist?
Stvar pripreme i vežbe :)
hehehhe bleki objasnio!
virtuel, da li ti je samo higijena problem, ili nešto drugo? jesi probao analni seks?
EDIT: virtuel, jel zanš ti čoveče koliko bakterija imaš u ustima?!
Ne znam, ali nije ni bitno. Hteo sam da ti pokažem da si otvorila besmislenu temu. U slučaju da si u vezi i da sa svojim partnerom praktikuješ ovu vrstu zabave, da li misliš da tvoj partner ima homoseksualnih sklonosti, kad već između muškog i zenskog anusa nema razlike, kako kažeš?
Veruj mi, već me boli guza :)))
Medicinska glupost. Ne lazi narod!!!!!!!!!!!!
20% mase govneta cine bakterije i ostali mikrobi, a u brojkama prevazilazi sve sto mozes da zamislis.
Usta su sterilna u odnosu na rektum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i teraš me da se ponavljam
Stvar pripreme i vežbe
El si probao pa tvrdiš da je prljav ili šta?
Ne pada mi na pamet da probam. Koja bre crna priprema, klizme, dulcolax, proseres se dobro i mislis da si cist. Zabluda. Glupost.
Ajd zdravo, nije ovo za mene.
Tako mlada, a tako pametna :)))
bez brige, za rođ ti kupujemo ono jastuče za šuljeve! ;))))
e jbg, nije besmislena tema, jer ne vidim kakve veze moja lična iskustva imaju sa istraživanjem određenog fenomena. i ako bolje pogledaš, u prvom postu nisam izražavala lično mišljenje, već samo postavila pitanja za otvorenu diskusiju. ili si ti zapeo da dokažeš da je čiča dukatlija? nema potrebe, on, džimi i dankan su otvoreno iskazivali svoju ljubav ;)))))
ne kudi konja kojeg nisi jahao... aman čoveče, s' ti čuo za antibakterijski sapun... :S
Hahahahahaha, da na to sam zaboravio :))))
Virtual serb, priča se da je jedan muškarac u Tanzaniji umro od bakterije iz dupeta njegove devojke. Pametan si ti što si obazriv. Gde je jedan slučaj, možda je tu i još jedan. Aj mi ostali da se kockamo. :)
Ne pada mi na pamet da probam. Koja bre crna priprema, klizme, dulcolax, proseres se dobro i mislis da si cist. Zabluda. Glupost.
Ajd zdravo, nije ovo za mene.
Ja mislim da je automobil zlo!
Nikad se nisam vozila ni jednim niti imam nameru.
U mom selu svi mi lepo idemo peške, sve ti je tu blizu.
Ja nemam potrebu da idem dalje od mog sela.
Znate li vi koliko ljudi umre u saobraćajnim nezgodama?
Znate li vi koliko autoindustrija košta?
Znate li vi koliko je to zagađenje?
DA! Ali je JEBENO dobar osećaj!
http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/8/man-in-sports-car_4066.jpg
Uuuuuuuu, mačko, ccc... Tako mlada... :)))
Мени је најгоре. Коментари су ми занимљиви а анални секс је ретка пракса од чијег ми помена припадне мука...
Ал ајд читам даље...
:))
Па ако ћемо тако, некрофили су највеће мушкарчине. Ту је жеља за доминацијом неопходна.