Упропасти жељу

  1. Na proputovanju u Beču upoznaš bogatu matoru koku po imenu Mihaela Walter, koja se naloži na tebe pa dođe u Beograd sa tobom i bukvalno te natera da je oženiš, jer ako je ne oženiš, ima da te da njenim telohraniteljima da te karaju do iznemoglosti. Elem, svi ortaci počnu da te zezaju da imaš dobar BMW (skraćeno Baba Mihaela Walter). Ona te ne pušta nigde da ideš, sve vreme ste zatvoreni u jednoj vili na Dedinju, gde se, na tvoju veliku žalost, svakog dana krešete ko zečevi. I tako nikad ne doživiš saobraćajnu nesreću ;).

    Želim da imam definiciju dana.

  2. Надахнут догађајима који су се вртоглавом брзином одвијали претходне ноћи напишеш најбољу дефку у последњих пар месеци. Народу се свиди. Плусеви само пљуште. Гордост у теби расте. Рефрешујеш и рефрешујеш до бесвести и сваки пут још бар по један плусић.
    Али је управо тог дана, већ видно изнервиран разноразним керефекама у вези са дефком дана колегијум модератора решио да предложи Каизену да укине ту опцију. А кад се цео колегијум пита, Каизен мора да послуша.
    И укинута је дефка дана, једном за свагда баш у пет до дванаест када је твоја дефка требало да се појави на хоумпејџу.

    Желим да идем у Грчку на летовање.

  3. U moru plivaju govna. Navijači Olimpijakosa i Paoka divljaju na ulici. Nema girosa. Požari na =izaberi-mesto-gde-letuješ=. A ve-ce je sranje! Napolju je 45+ stepeni.
    Ali bar si u Grčoj ;)

    E da, želim da postoji ljubav na prvi pogled.

  4. Sedis ti u kaficu,sto do tebe riba,nikad lepsa,smeska ti se,i na kraju prilazi.Pocinje razgovor,broj telefona.Dogovarate se preko sms-a gde ce te se naci.Najsrecniji si na svetu.Cekas je na dogovorenom mestu,ali ona se ne pojavljuje.Zoves je na mob,ali je nedostupna.Dolazis kuci,palis tv,i vidis da se desila teska saobracajna nesreca na mostu.Zivot je izgubila potencijalna ljubav tvog zivota!

    Zelim da imam najbolje i najlepse telo!

  5. Posle mnogo odricanja i dana provedenih u teretani uspelo ti je da imas najbolje i najlepse telo. I pregazi te voz. :) Sto mora biti komplikovano?

    Zelim da panduri imaju zute uniforme!

  6. Prvi dan leta. Sunce sija sve u šesnaest. Izašo si napolje, malo se kurčiš u kraju, kad ono, idu panduri u žutim odelima. Čim su te videli kako se kurčiš, popizdeli su i počeli da te jure, jelte, da bi te tukli ko poslovičnog vola u kupusu. A odela su im taaaako žuta, pa se sve odbijaju zraci svetlosti, ti ništa ne vidiš, pokušavaš da pobegneš, ali ne vidiš put ispred sebe... na kraju udariš u banderu i umreš.

    Želim da poželim želju koju niko ovde neće moći da upropasti.

  7. I zelis,i zelis, i svakog dana zelis sve vise i vise da pozelis zelju koju ne moze niko da ti upropasti.Razmisljas koja je to zelja,nocima i danima ne spavas,ne mozes da jedes.Pao si u frustraciju.Koja bi to zelja mogla da bude,pitas se svakog trenutka!?Toliko si isfrustriran da ti nikakvi lekovi ne mogu pomoci,padas u komu.....Ne budis se nikada!

    Zelim da imam kola koja mogu da upalim iz prvog puta!

  8. I dobiješ auto, i upališ ga, i ZAPALIŠ ga! I izgoriš!!!! Buahahahahahaha!!!
    -------------------------------------------------------------
    I want to burn the world!!!!!
    http://davidb.net/pix/fire.jpg

  9. Rešiš ti kao pravi ambiciozni piroman da zapališ svet.Pošto je nekima skoro pošlo za rukom da to urade u Australiji,odeš i ti tamo i kreneš da ložiš vatru po šumi.Utom naiđe kengur i pojebe te što mu pališ šumu.Onda dođe njegova ljubomorna žena,stavi te u torbu i odvede na drugi kraj šume.Uspeš da upališ kengurku,pa šumu,požar se raširi na ceo svet i to ubrza globalno zagrevanje.Polovi se istope i ugase ti vatru,a svet ostane u vodi punoj pepela.
    ----------------------------------------
    Želim da se političari pretvore u žabe

  10. Političari postanu žabe. Toma Nikolić krekeće sve u 16. Pošto nisam dovoljno pametan da ti upropastim ovu želju, reći ću samo da na kraju ispadne da se ti razboliš i umreš, jebiga, i neko ti se popiša na grob. Jelena Karleuša u međuvremenu postane predsednik SAD-a(ona je već žaba, tako da puj pike ne važi!)
    Želim da činčile sa Karleušinog krzna ožive i ubiju je.

  11. I ubiju je ... ali se zaraze njenim genom i mutiraju. i postanu pevaljke.
    Začudo manje ružne od nje, a i bolje zvuče.
    Ali te one ubiju i pojedu!!! Buahaha Buahahaha Buhahahahahahah!!!
    ---------------------------------------------------------------------
    Želim da odem u Irsku!!!!

  12. I odeš u Irsku,kad ono tamo besni građanski rat(u svakom gradu,naravno)i čim stigneš zarobe te i spale na lomači
    ---------------
    Želim da zapalim piromana

  13. Zapališ ga, i on dok tako gori zapali tebe. I on preživi, a ti ne.

    Želim da ništa ne želim.

  14. i stvarno uspes da ne zazelis bas nista duze vrijeme, pa unajmis plavusu da zeli za tebe (kao sto je pinokio imao cvrcka za savest)... a plavusa zeljna NECEGA... nakon nekog vremena nalaze tvoje oci na patosu, nezasiti crnci ih izbili NECIM sa unutrasnje strane...

    Zelim da sledeci post na ovoj temi bude Kaizenov

  15. ja sam Kaizen. BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Ne, ozbiljno, želim i ja da sledeći post na ovoj temi bude Kaizenov.

  16. Ne, kolega, ja sam Kaizen.
    Zelim da jos jedan post bude Kaizenov

  17. Sledeci post je bio Kaizenov, al ga je obrisao i ima sve da nas banujeeee...

    Zelim da se Sasa Popovic baci s mosta

  18. i baci se sasa sa mosta i ti budes presrecan i od tolikog uzbudjenja umres i zavrsis u paklu a tamo te doceka sale sa sve najnovijim hitovima grand produkcije koje te cekaju da ih otpevas

    zelim da imam puno para i da ne moram vise da radim sa kojekakvim budaletinama

  19. (Tu zelju je bar lako upropastiti) Odjednom se obogatis!Dobio si toliko para od nasledstva da nikada neces moci da potrosis.Zivis kao lord,bejes najbolje rave,vozis najbolja kola,ides na njbolja mesta.Medjutim,ove budaletine za kojima si radio,pocinju da ti zavide.Ti i dalje uzivas,a oni te sve vise i vise mrze.Zele ti najvecu pakost.Svi!Ali majstor Zivorad(tvoj bivsi sef) najvise.On vise ne moze da izdrzi tvoje bogatsvo,i bahatost i resava da te ubije,tako sto ti prilazi sa ledja i zabija noz u produzenu mozdinu.Na mestu ostajes mrtav!

    Zelim da moj deda ne mljacka dok jede!

  20. I neće mljackati... KAD TE BUDE POJEO, BWAHAHAHAHAHAHAHA!
    Želim da neko ide samnom na Film(grupu). Odma da kažem, nema šanse da mi ovu želju ikako upropastite, šta god rekli...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.