Упропасти жељу

  1. i ostvari ti se san svakog momka na sajmu automobila; uz njega ide i njegova tridesetogodisnja promoterka (koja ima sada 67)

    Zelim da sam knjiga!

  2. i posttanes knjiga ali budes tako dosadna da te ljudi bace u kontejner i tako te svi zaborave

    zelim da moj zeka progovori

  3. I on stvarno progovori dodju naucnici all ower the world i odvedu ga kao na ispitivanje a ustvari naprave sarmu od njega....

    Zelim da popravim fiziku

  4. i sjebes matematiku...

    Zelim da budem nindza ratnik!

  5. Postaneš nindža ratnik i naletis na Čak Norisa...

    Želim dve šišarke sa jogurtom

  6. dobijes dve sisarke sa jourtom a ono jogurt pokvaren i dobije takav proliv da ti ni brdo sisarki nece pomoci da obuzdas bujicu koja neverovatnim mlazom izlazi iz tvoje zadnjice da ti pukne vece solja i probijes zid,izletis napolje direktno nataknut na jelu!

    zelim da sve sto pomislim da mi se ostvari!

  7. pa nista,sve sto pomislis ostvaruje se,medjutim, tebi pocnu da nadolaze raznorazne gluposti u glavu na koje nemas uticaj kao npr da te svi redom seksualno iskoriscavaju i od silnog sexa prestanes da mislis.ali tvoja poslednja misao tj zelja ostane i tebe do kraja zivota jebe ko stigne.hihihi

    zelim da umrem i odem u raj

  8. i ti umreš i odeš u raj. U raju na sistematskom pregledu ustanove da ličiš na đavola i vrate te na Zemlju kako bi izgubio te karakteristike i da bi kasnije mogao da dobiješ propusnicu za raj. I ti se vratiš, i počneš da činiš dobra dela na Zemlji. Al zaželiš se i Vukajlije i hoćeš opet da reaktiviraš svoj stari nick i napišeš neku defku. Kad ono na sajtu ti ne daju da se zoveš đavo, i ti se ubiješ od muke. A samoubice ne idu u raj...

    zelim da kupim novu haljinu...

  9. I kupis novu haljinu.Nikad lepsu i nikad skuplju.Krenes ti na svadbu svoje najbolje drugarice,i naravno obuces tu haljinu da bi se dopala jednom decku,koji ti se svidja,i koji ce biti na toj svadbi.I vi se smuvate na toj svadbi,ali u povratku kuci,tebi se pokvari auto i prinudjena si da ides pesaka do gajbe.Tu naletis na gomilu cigana(klosara) koji se jako naloze na tebe i tvoju sexy haljinu koja ti stoji vrhunski.Siluju te do iznemoglosti.Haljina je naravno iscepana i neupotrebljiva.

    Zelim da odem na Ios,a da se tamo ne udavim ili da me ne pojedu ajkule i ostala morska stvorenja.

  10. odes ti tamo i ne pojedu te morska stvorenja medjutim ne lezi vraze prilikom jednog nevremna sroka te grom direktno u koprive

    zelim da imam mnogo para mnogo kola da me mnogi smatraju za rodjenog idola ....

  11. Ja te smatram za idola.Da bih te ja samtrao za idola, moraš da budeš trandža.
    -----------------------------------------------------------------------
    Želim da živim u ananasu na dnu mora.

  12. I tako odeš na dno mora u ronilačkom odelu, naravno, i nađeš dotični ananas.Ali kao što znaju i vrapci do sada, u njemu je Sunđer Bob. Gej sunđer ne želi da ti proda, iznajmi ili ostavi u testamentu svoj ananas, i vešto saznavši da si SRBIN, NAROD VEOMA SKLON NASILJU, kako je on pročitao u najnovijem broju Trećeg Oka reši da te preduhiotri i napadne te naoštrenom sabljarkom.
    U tom procesu ti probuši tank sa kiseonikom, i ti izbegavaš smrt samo zahvaljujući sili potiska koja te tom prilikom katapultira iz mora na kopno.
    Na kopnu saznaješ da si sleteo na ostrvo Amazonki koje su nimfomanke i ljuožderi...
    -------------------
    Želim da dobijem sedmicu na lotou.

  13. Dobiješ...
    Finansijeri i agenti za nekretnine, advokati, dobrotvorne organizacije, feministi, borci za raznolika ljudska prava, greenpeace, bitnici i deca cveća, vegani, državnici, mafija i ostali bogataši nagrnu na tebe i sve ti pojedu, uključujući i tebe.
    --------------------------------------------------------------------
    Želim da me Mariah Carey oženi.

  14. I ozeni te, ali ona ima jednu tajnu: ona je muski crnja s kitom do kolena koju je sakrivao/la tako sto je motao/la oko struka. Zatrazen je razvod s tvoje strane, ali Mariah Carey ti ne da razvod jer te voli i zakljuca te u podrum da te ima samo za sebe...Predpostavljas sta ti je radila/o od tada pa na dalje.

    Zelim da zakucam preko O'Niela!!!

  15. NBA All-star weekend... U poluvremenu takmicenje u zakucavanju preko O'Nila (dje mi ovo pade na pamet?!). Mladjani KRSO se zalece, u tom trenutku O'Nil ugleda malog mrava na parketu, a kako je on veliki ljubitelj mrava, sagne se da ga poljubi u antenu. Krso iskoristi priliku i zakucava preko O'Nila. Na zalost, iza O'Nila je bio kolac koji su organizatori postavili iz ciste zajebancije, jer su mislili da nema sanse da ga iko preskoci...

    Zelim da Dunavom tece liminada...

  16. U nameri da ostvariš svoju želju kontaktiraš najbližeg ludog naučnika, koji zaintrigiran ekscentričnošću tvoje želje odluči da ti pomogne.
    Pod maskom bogatog nemačkog mogula konzervi za sve i svašta on pravi fabriku na obali Dunava u koju svakodnevno pristižu tovari limuna iz celog sveta.Par sekundi pre ostvarenja tvoje želje kroz krov fabrike uleće Kapetan Kolibri u nameri da osujeti zli plan svog arhi neprijatelja- Dr. Sprža, a pošto si ti pomoćnik u svemu ovome, dobijaš, naravno veće batine od glavnog negativca.
    Kada te je Kolibri zavitao preko pola fabrike ti upadaš u radioaktivni koncentrat limunade koji se nalazi u velikom silosu i podležeš strašnoj mutaciji.
    Posle toga te otkupljuje cirkus Medrano za jednu od svojih atrakcija.
    -----------------
    Želim osvetu.

  17. @ krso - i to je tebi kazna???

  18. i dobijes osvetu.svima sto su ti nekad naneli neku nepravdu ti se osvetis.i lepo ti.ali,nakon nekog vremena,pocne da te grize savest.setiš se one ko tebe kamenom ti njega hlebom i pocne opasno da te muci.savest krene toliko da te pece da ne mozes više da ziviš.i jbg,ubiješ se

    želim da upoznam jelenu tihog ubicu

  19. i upoznaš JTU i on se oduševi tobom. Toliko se oduševi da ti je neprestano pričao koliko si dobar, i cool, i strava, i ortak, i pametan, i kako mu je drago što te je upoznao, i stalno je koristio priliku da te grli, i ljubi i tapše po ramenu, i vodao te od kafane do kafane, i nije ti dao da spavaš i dok si kenjao morao je da bude sa tobom...i tebi je dokurčilo i ubiješ i njega i sebe

    hoću da budem neobaveštena

  20. Budeš neobaveštena.Osetiš na jedan dan koliko je to jadno i poželiš da opet budeš euglena.
    ----------------------------------------------------------------------
    Želim da se niko ne prepozna u mom postu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.