Упропасти жељу

  1. i niko se i ne prepoznaje u tvom postu, tvoje reči su sveobuhvatne i prazne, nikom ništa ne znače. Vremenom ti reči postanu bestežinske i blede, i nestanu. Ti doslovno ostaneš bez teksta

    Želim da sanjam nešto lepo

  2. Sanjaš mene.
    ------------
    Želim da dobijem lizalicu.

  3. pa neću, nisi mi upropastio želju. Otkud ti znaš kako ću ja tebe da sanjam :). Moraš ponovo

  4. Kad nema Ubice,moracu ja da ti upropastim lepe snove.
    Elem,sanjas ti lepe snove,svakog dana sve lepse i lepse.Toliko su lepi da ti se uopste ne zivi realan zivot.Pitas sebe,"zasto bi zivela realan zivot,kad mi je zivot u snovima sve sto mi treba?".Odlucis da se ubijes,tako sto se dignes u vazduh na sred trga,za vreme obelezavanja "dana dece"(bomba nije bila ispravna).Tako da odlazis u Pakao!Tamo te cekaju najgore stvari kakve nisi mogla da zamislis.

    Zelim da uvatim za dupe Kim Kardasian.

  5. Sanjao sam juce da Kimi, muska verzija imena Kim na finskom, vodi u 12. krugu za veliku nagradu Bahreina u Formuli 1. Taj san, kroz interpretaciju zabranjene ekstremisticke religijske sekte, (zasnovane na ucenjima izvucenih iz pustanja kaseta zivih Rambovih svirki unazad), simbolizuje susret dvaju nadasve posebnih dusa: Onoga koji ce u svom imenu da nosi sinonim za "Lekovita Banja" i One koja je cist Sotona u ljudskom oblicju. Susretu koji ce se odigrati na obali Mora Bogova.
    I tako, ispostavi se da su njihova religijska ucenja bila jedina tacna i da je sve ikada napisano u njima i zakljuchci koje bi se iz toga mogli izneti, da je sve pouzdano i tacno. I stojite vas dvoje na plazi i te je izvacaris samo tako.

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Zelim da mogu da letim u godini gospodnjoj 3016.

  6. vremenska prognoza za 22.4. leta gospodnjeg 3016.
    uragan "mirna" 5.kategorije zahvatio celu zemlju.

    ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

    zelim da komsijin ker sam sebi odgrize rep i noge i usi i ... i crkne u najgorim mukama.

  7. Ksenomorf je zarazio komšijinog kera. Dok je chestbuster izlazio iz stomaka, ker je sam sebi odgrizao i rep i uši i svesvesve i na kraju je crko u najgorim mukama kada je chestbuster izašao iz njega. Nažalost, prva Ksenomorfova žrtva si bio ti. I tako umreš ;).

    Želim da mi neko upropasti želju, a da ja ne umrem!

  8. a koju želju? i eto nisi mrtav :).

    želim da mi poljubiš dupe

  9. i sta je sa kerovim nogama

  10. nisi propisno upropastio zelju, konkurs jos traje

  11. E da, poljubim ti dupe i meni se to dopadne, ščepam te za dupe i :cenzurisano::cenzurisano::cenzurisano:cenzurisano::cenzurisano: sve do jutra XD.
    Želim da policajci bacaju magije.

  12. i policajci bacaju magije, cisteci nase drustvo od korova: huligana, lopova, kriminalaca... i pedera! a onda dodju na vukajliju i procitaju tvoj prethodni post. i bace na tebe jebacku magiju i tebe :cenzurisano::cenzurisano::cenzurisano::cenzurisano::cenzurisano:... i od iznemoglosti umres... jbg...

    zelim ga mi neko preprica ,,Seobe'' Milosa Crnjanskog.

  13. I pocinju ljudi da ti prepricavaju "Seobe"!Na svakog ortaka/ortakinju na koju naletis,pricaju ti samo o toj knjizi.Ne znas vise sta da radis.U tvojoj kuci,vodi se samo polemika o "Seobama"!Pocinjes da ludis.Odlucis da se ubijes tako sto ces skociti sa cetvorospratne zgrade.Pezeiveo si,ali si u kolicima,nepokretan od glave na dole.Svi koji ti dolaze u posetu na gajbu,pricaju ti samo o "Seobama",nemocan si!Ne mozes da pobegnes,ne mozes da pricas,jer si u nesreci izgubio moc govora...Padas u klinicku smrt,misle da si mrtav,ali su te ustvari zakopali zivog.Budis se u kovcegu,duboko ispod zemlje,potpuno sam i nemocan. Tu umires,u najgorim mukama misleci na knjigu "Seobe",jer je ona i kriva za tvoju preranu smrt!

    Zelim da odem u Amsterdam na nekoliko dana!

  14. otaku, gayu.
    golube, zelja ti se ispuni, al u naraciji Milice Bursac, sto vodiii "zdrav zivoot", i ondaa od nevidjenooo lepog, i nimalo iritirajuceeg, nacinaaa pricanjaa samosagoris pred saam kraj, poslee nekoliko mesecii teskog mucenjaaa.
    zelim da zavrsim na pustom ostrvu sa svedskom zenskom odbojkaskom reprezentacijom.

  15. I ti putuješ avionom preko Pacifika sa švedskom ženskom odbojkaškom reprezentacijom a odnekud naleti galeb i razbije šoferšajbnu pilotu i tresne ga u čelo na šta ovaj pada mrtav, što izaziva depresivnog, večito drugog kopilota da se ubije, pa se od straha ali sa osmehom na licu poubijaju sve stjuardese, ostajete samo ti i Šveđanke, avion gubi visinu, molite Boga bar da padne na vodu, ali ne, on pikira tačno jedno pusto ostrvo, gađa pravo na ostrvo, ogromna eksplozija i tako završavaš na pustom ostrvu sa švedskom ženskom odbojkaškom reprezentacijom...

    Želim da mi neko da 50 evra!

  16. Usled svetske ekonomske krize dodje do velike inflacije, evro totalno izgubi vrijednost... hljeb u prodavnici 1200 evra, mjesecni racun za internet 14000, nove patike 96000 evrica... ti, kao i vecina komicara, umjetnika i ostale bagre :))) bankrotiras. Molis za milostinju na ulici, kad dolazi mladic u majici na kojoj pise ''JA SAM OTAKU'', mase prema tebi novcanicom od 50 evra i sheretski ti namiguje... ti razmisljas: ''kriza... niko nece znati...'' . I PRISTANES NA SVE ZA 50 EVRA. i otaku stavi tvoje ime u primjer definicije KLOSAR :DDD

    Zelim da mi neko kaze sutrasnje dobitne fixeve za kladionicu.

  17. Каже ти неко, добијеш 10000 евра, одеш до курве, платиш јој 100 евра, да ти курва 50 евра кусур,кренеш да купиш вутру, али дилер и његови другови одвале ти бубреге кад схвате да су тих 50 евра фалсификовани. Наиђе мурија, они побегну, али пандури те ухвате са пакетом и фалсификованим парама, па те још мало пропусте кроз шаке и узму ти и оних 9900 евра. Завршиш у затвору, и док у затворској болници чекаш трансплантацију бубрега а затим суђење, чујеш да је курва с почетка прича умрла од сиде.

    Желим да ми се име исто чита и спреда и отпозади!

  18. Mama te krstila imenom Jovanavoj, Princ 27. jame Petog Kruga Gehene.
    Pop se krsti. U vestima pišu o požarima na jugu Srbije. Poplave u Mačvi. Najezda skakavaca po celoj Vojvodini.
    Na kraju te neko ubije i spreči Armagedon.

    Želim da moj fen puca lasere iz utikača.

  19. i uključiš ti fen u struju, i krenu laser zraci na sve strane, i pravo tebi u oba oka, sprže ti krvne sudove retine i ti ostaneš slep do kraja života

    Želim da neko pere sudove umesto mene 10 dana

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.