Упропасти жељу

  1. Fuck! Nemam overenu knjižicu!

  2. Nema ruku-nema čokolade :)

  3. Probas tako jednog suncanog dana skydiving ali se prilikom otvaranja padobrana zamotaju konopci oko tvog vrata i u zadnjim metrima tvoj mozak ostaje bez kiseonika,poslednja misao ti bese sto ga nisam otvorio koji sekund kasnije...postajes opisan kao prvi slucaj skyDAVIGA.

    Zelim da se moja biografija nadje na wikipediji jednog dana.

  4. Tvoja biografija se nasla na wikipediji,ali sutradan wiki je bankrotirala,jer nije imala dovoljno donacija...tako da su morali da obore sajt i sve na njemu.

    Zelim da se vratim kroz vreme unazad kada je bio Kosovski boj...sa jednim dobro naoruzanim tenkom i nekoliko kalasnjikova(zamislite samo to :)

  5. I vratiš se.ugaziš uplašene turke kao ništa ali 10 godina kasnije nas napadnu na Božić i prođu kroz nas kao šljiva kroz malu babu jer si iz budućnosti zaboravio da poneseš višak municije.
    A da, pošto si uticao i menjao prošlost desilo se to da je atomka bačena na Hirošimu i Nagasaki raznela ceo svet pa se ti faktički nisi uopšte ni rodio.

    Hoću da uvežbam brzinu čitanja na 16 strana u minutu.

  6. I uspeš, ali ti oči počnu da rade svako za sebe i počinješ da živiš sa parolom "svako oko svoju politiku vodi"....

    Želim da struja ne poskupi 10%

  7. Mogao si da pozelis bilo sta drugo pa da ti pokvarim zelju al ovo poskupljenje ne moze ni Sveti Iliija da spreci.Konacno su te raskrinkali kontrolori strujomera u tvojoj besomucnoj kradji energije kablom prikacenim pre strujomera tako da sva tvoja kvazi kukanja ostaju neuspesna.

    Zelim da Prvog srpskog vampira daju kao prvi obrok belom tigru koji stize prvi put u beogradski zoo.

  8. Ajd da kazemo da si ti taj vampir...

    Zelim da prodajem cvarke na pijaci.

  9. I prodaješ ih, ali taman kad si razvio biznis, strefi te srčka jer si se u medjuvremenu nagoijo ko stoka ( doručak -čvarci, večera čvarci , ručak -duvan čvarci).Ti rikneš a ženin švaler uleti u tvoj razradjeni biznis i bogato živi dugo i srećno sa tvojom ženom!

    Želim da Predražinjo obori rekord boravka na ovom sajtu!

  10. Predrazinjo je vec oborio taj rekord...On ovde bleji vise nego svi mod-ovi i admini zajedno....

    Zeleo bih da mi crkne krava

  11. To znači da moraš da kupiš stan na Bežanijskoj kosi i budeš moj komšija...(da komšiji crkne krava)!

    Želeo bih da vlasnici pasa sakupljaju izmet za svojim ljubimcima!

  12. И једног дана, нека баба се сагла да покупи какицу иѕа своје пудлице, а пудлица потрчала ка неком локалном џукцу, поводац се затегнуо, и ти наишао...Изломио се за медаљу

    Желим свеж бурек из Сарајева

  13. Počne ponovo rat u BIH...Tebe zarobe "zeleni" i odvedu te u logor u Srajevo. Muče te najstrašnije, a onda se odnekud stvore mirotvorci i počnu da trabunjaju o ljudskim pravima...Ovi da bi se vadili , bace te na prinudni rad u pekaru...Svaki dan jedeš burek i primećuješ kako je zarobljenika svakim danom sve manje i manje na prinudnom radu...Čekaš svoj red srećan jer ćeš bar za poslednji obrok pojesti ono što najviše voliš...

    Želim da veliki cunami okupa tlo Amerike!!!

  14. Poslao sam cunami na Ameriku, elem Obama skonto da sam ga ja zajebo po tvom nagovoru. Mene unajmljuje da radim za njega, a tebe ganja ko Sadama, i nalazi te u jednom lagumu blizu Dunava u Beogradu. Uskoro ti javno sude i neka budala te snimi mobilnim kada otresaš poslednji put nogama na vešalima.

    Želim da se auto industrija oporavi totalno od svetske krize.

  15. I oporavi se, ali neki mozak izmisli aviončiće kojima svi upravljaju i auto ode u prošlost...

    Želim da PSV bude banovan par minuta pre kraja igre "Ko poslednji- pobednik"

  16. Želja ti je ispunjena, ali nagradu odnosi Erica Kartmen. Ti popizdiš i tražiš broj telefona od PSV-a da mu se izduvaš u slušalicu.

    Želim da imam nov kompjuter.

  17. i dobiješ nov komp - Pentium 1

    Želim da dobijem 5 iz mašinskih operacija

  18. I dobiješ 5 al' te zato obori iz fizičkog jer ti profa iz fizičkog ne podnosi pametnice.

    Želim da doživim ljubav.

  19. I doživiš je, ali shvatiš da osoba u koju si tako ludo zaljubljen vodi dvostruki život-nalaziš je jedno veče u kamionu sa turskim tablicama parkiranom ispod "plavog mosta" ... Nisi imao sreće kao pas na reklami za gume jer se crvena mrlja protezala još 20 m od mesta na kom si stajao na autoputu...

    Želim da Titanik ponovo izroni

  20. I, kad je Titanik izronio, na njemu 4 babe kuvaju corbu od malajskih komaraca u pubertetu i pisu mulekulsku formulu vodonika...

    Zelim da prestanu da enituju Teletabise

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.