Prijava

Ete ti ga sad!
"Okorela tlačiteljica živuljki Rizzi opet jaše,kinji svet faune"!Osvane jednom u novinama!"Nije joj dosta što je ganjala konja u bojama duge,nego sad 'oće i irvase da teroriše-kada je jasno da mora da ih iskorišć...ups,pardon,da sarađuju sa Deda Mrazom"-dalje kvaču novine..

"Rizzi se čak usudila da to poželi,pa da se švrćka po gradu sa sve sankama,ali joj to nije uspelo jer je ona u startu napisala to na papir Deda Mrazu kao želju,pa je on,srećom,brzo odreagovao i bagovao tu želju ,ko škart!Ali se najedio,pa sad Rizzi mora da vozi irvase po grickalice,kod manikira i na klistir..naravno,sve ona plaća-jer se to smatra društveno-korisnim radom"!
"Irvasi su srećni"-kažu upućeni,a Rizzi neće nikad više da čuje za živuljke.." :))

Želim da još bolje upropašćavam želje!

haha.. ma gde ćeš bolje :)
Al ajde:
Toliko dobo počneš da upropašćavaš želje da ti to uđe u krv (što bi naš narod rekao)i postaneš pravi pesimista u životu, pa tamo gde ljudi vide đevrek, ti vidiš samo rupu..

Ja želim da mi (žene) budemo ,,pošteđene" samo jednom u godini - za slučaj parenja, a ne svakog meseca .

I desi se da budete poštedjene, tako što zatrudnite sve pošetkom januara, rodite dete u septembru i ciklus vam se normalizuje tek početkom januara kada opet budete oplođene...I tako u krug, jednom godišnje imaš mecu...

Želim da zaustave saobraćaj i da se sankam ulicama, ali da me ne gledaju čudno jer imam 30 godina!

cujes na vestima da je saobracaj zaustavljen i izletis iz kuce, sa sve sankama. I ti se tako divno sankas, i niko te ne gleda cudno, tj. niko ni ne obraca paznju na tebe, svi zure kucama zbog ogromne snezne mecave koju su najavili sekund nakon sto si ti izleteo iz kuce. Ali posto ti ne znas za to, ti cudno gledas ljude. Sneg pocinje sve vise i vise da pada, ali ti si srecan, ne kontas sta se desava, mislis samo malo jace pada. I toliko si se zaneo u sankanju da si otisao predaleko od kuce, ili bilo kog drugog sigurnog sklonista, i sneg te zatrpa... maler... xD

zelim da upoznam Bridget Regan i Craig Horner-a... :D

@ Nikola I vrati se vreme unazad...nema tako mnogo saobraćaja,sneg napadao ko za desetku,sanke samo čekaju da naskočiš na njih i da se sasuljaš.Sedneš,ceptiš od sreće,zajašeš sanke i kreneš...one polete,vidiš da će to biti spust veka kad čuješ"NIKOOOOLAAAAAA!!!!Ono-sanke već krenule,ne možeš da ih zaustaviš,letiš,a ne uživaš u tome jer te pojede radoznalost ko se to razdrao za tobom..sanke dobiju na ubrzanju,ti već markirao gaće žutom bojom,juriš worp spidom,i-ZAAPP- preletiš u sadašnjost,međ' automobile i ljude koji te gledaju ne čudno,ali sažaljivo..a tebi gaće pune.
Onda se preseliš u toplije krajeve i više u životu ne želiš da čuješ za sneg..

Želim da smislim originalnu želju.

eeej... ovo nije fer... xD

i smislis originalnu zelju, i vec imas sve detalje u glavi i sve je savrseno... ali u tenutku kada ti uzimas olovku da zapises tu svoju zelju, zazvoni telefon... ti naravno odlazis do telefona i javljas se, kad sa druge strane zice tvoja drugarica, ima neke vazne, interesantne vesti... i pocinje da ti prica, i ti kao dobra drugarica pazljivo slusas... ali onda se iz tih vesti stvori problem i onda raspravljate o tome, pokusavate da dodjete do resenja, i tako dalje... i taman zavrsis razgovor, srecna sto si pomogla drugarici, i vracas se za racunar, gledas nove notifikacije na facebook-u, nove definicije na Vukajliji, i nastavljas dalje sa zivotom... xD

zelim da mi neko upropasti proslu zelju... VanGoga me zeznula... xD

Prvo-sorry,tajming nam se poklopio,zato-da ne bude da je Van Goga nekog zeznula,evo ja ti upropašćavam želju:

Upoznaš ti te likove.Pođete u provod,ludilo,žurke,ono,na skali provoda bude 200!Kad,tebi sve nešto čudno,svrbucka te,gledaju te sa simpatijama,ali ti ne odgoovaraju na pitanja i ne razgovaraju sa tobom nego o tebi,pa još u tvom prisustvu..Ništa-kreneš u WC i priđeš ogledalu...onda shvatiš!Nisi ti upoznao njih nego oni tvoju gazdaricu,čija si malteška pudlica,a koja te voda svuda sa sobom!

Želim da poplaćam sve"#$%%%&&&!!!!!račune i da ne bankrotiram!

I'm a effin pudlica... hahaha svaka cast... xD

nego, ti lepo poplacas sve "#$%%%&&&!!!!!račune, i ipak ne bankrotiras... i tako sva srecna ides kuci, imas para, sve ok, sunce sija, ptice cvrkucu... i posto si u svojim happy mislima ne vidis nikog oko tebe, i tako prouzrokujes neku vrstu nesrece... ima svedoka, ti si kriva, dolazi policija, unesreceni upiru prst u tebe... ali srecom ne odes u zatvor... ali ti zato dolazi racun od osiguravajuced drustva, racun od 200.000 din. i naravno da ti moras da ga platis - ipak si ti kriva za nesrecu...

zelim sposobnost telekineze...

kupiš gomilu knjiga o telekinezi, poskidaš sve sa interneta vezano na tu temu i počneš da vežbaš. i uvežbaš! kreneš da eksperimentišeš prvo sa čašama, tanjirima i sitnim stvarčicama, dok se jednog dana ne usudiš da probaš telekinezu na čoveku. usput si imao devojku i hteo da je zaprosiš i tu spoznaš ideju da bi mogao da se, ako ništa drugo, barem našališ eksperimentišući na njoj. i pozoveš je jednog dana, ona dođe i ti joj predložiš da ti bude model. naravno, nije imala ništa protiv jer nije verovala tvojim fiks-idejama. i polako kreneš, ona zatvori oči, stoji uspravno, ti rukama počneš da mašeš, da hukćeš i ona krene, onako hipnozirana da se diže, i počne da leti. međutim, tebe hvata panika jer ne znaš način kako da je spustiš na zemlju a on sve više i više odlazi gore. počneš da je dozivaš, da čupaš kose, da vičeš, ali uzalud! ona se više ni ne vidi, otišla je u oblake... ti počinješ da ludiš...
i naravno, na kraju te strpaju u aps i tako završiš

želim da uvek bude proleće i da cveta cveće:)

I bude uvek proleće i cveta cveće, ali ti postaneš alergična na polen i ceo život ostaneš u sobi koja je hermetički zatvorena!

Želim da sneg napada do mog prozora(živim na 6 spratu)!

sneg napada do šestog sprata,ali puknu ti dva prozora,sneg uđe unutra ti dobiješ upalu pluća i umreš.

želim da imam aston martin one-77

I dobiješ ti na RINGO-u tu makinu..haos,sreća,piškiš firnajz od sreće,wow!!
Sedneš,ono,filing da se sa sex-om ne može čak porediti!Samo,malo ti smeta boja-pink roJzle,ali-ko mari za to...koji auto...al' roza,bem mu mater,al' kako piči...serem im se u boju,mene su našli da zaeru s tim pešovanskim dizajnom,gle-i menjač u obliku...MA;SA'ĆU KRVI DA IM SE NAPIJEM,..
Poludiš od besa,sva tvoja sreća se zarotira u mahnitost,zaletiš se u zgradu RINGO-a i pretvoriš sebe i auto u pink fleku..

Želim da mi sutra skuvaju kafu za desetku! :))

dođeš na posao, koleginice savesne naravno, jer si ti ta koja svaki dan kuva kafu, i reše svaka ponaosob da ti spremi. prva pristavi vodu, druga kad je videla kaže nema veze ja ću je zakuvati, treća priđe i vidi i stavi šećer, i skuvajuti kafu za desetku. ti srećna, zadovoljna orna za posao..
posle dva sata poželiš još jednu istu i one naravno, ponovo pristave i skuvaju ti, nakon sat ti se opet pripije, jer je tako dobra, ajde, one već mrzovoljno to opet obave, ali ti postaješ zavisnik, počinješ da histeriš da ti svaki čas kuvaju kafe i na kraju te poliju vrućom kafom i išutiraju iz kancelarije...

želid da jedem pizzu, sad

bane6722, a što skrnaviš ovu igru, bre?!!!!

Ja ne znam Bane koliki ti je IQ , ali probaj da nekoga pitaš kako se igra ova igra, pa makar i tajno, preko PVT-a...

I okreneš beroj telefona picerije i oni ti kažu da si dobila BESPLATNU picu -SPESIJALITET KUĆe! I ti sva srećna otvoriš vrata a ono zgodan pica-dostavljač ti doneo picu! Sva srećna ga zgrabiš i provedeš ludu noć sa njim. Posle seksa navališ na picu i shvatiš da je to najukusnija pica koju si ikada probala. Okreneš pozadi da pročitaš sastojke i vidiš da se specijalan preliv za picu pravi od SVEŽEG ZEČIJEG MESA...

Želim da mi neko svaki dan čisti tavan na kojem su mi golubovi.

I na njemu nađe sakriveno blago.. koje ti deda ostavio na tavanu na vidnom mestu, jer je znao da si lenjština i da nećeš da čistiš.. a golubovi su tu samo da te navedu gore... I tako tvoj čistač postane milioner.

Želim da torta koju planiram da pravim bude najlepša torta na svetu.

I torta bude najlepša na svetu. Toliko lepo je izgledala da je par dana ne diraš i ne sečeš, nego je samo držiš na stolu. Ubrzo ti se ista pokvari jer je dugo stajala van frižidera i ti se otruješ sa još pola famlije i drugara koje si pozvala da je degustira!

Želim prirodni sok od pomorandže!

I iscediš taj sok,dodaš šećer, kad ono mišomor.Odvedu te u bolnicu,kad tamo ti daju, vakcinu protiv , gripa i ti odeš....pa pa...

Želim da popijem toplu čokoladu.

Uzmeš tri pomorandže za jednu čašu soka. Sokovnik. Presečeš narandžu. Pritisneš dugme. Sokovnik ne radi. Mnooogo se iznerviraš i lupiš sokovnik nekoliko puta! (tebe li će on da zeza). Pogledaš bolje. Nisi ni uključio aparat u struju! Kakav ljakse! Ništa. Uključiš. Sokovnik - mrtav. Ubio si ga svojim lupanjem. Bes je samo pojačao tvoju žeđ. Nađeš ručnu cediljku, ali samo donji deo posude. Ono čudo što cedi - nestalo bez traga! Totalno smoren, ljuštiš pomorandže i jedeš do poslednje, od kilo i po, koliko ih ima u kući.
Kroz izvesno vreme, dobiješ najgori proliv ikad!
Eto, tako ti jedna obična želja napravi neobično sranje!

Želim sladoled!