Za koji strani klub navijate?

1. NJUKASL MILISAVI

2. Liverpul, jednostavno jer su bar bili pobednicki tim bez zvezda,Smicer mator, pola ljudi ni zna ko je taj, Baros a njega sam obozavao, (Galatasaraj cini mi se trenutno)Djimi Traore, ej Traore(budi bog s nama ako je neko od novojih navijaca cuo za njega)!Pola ostarili pa u peMziju, Luis Garcia je valjda u Atletiku, bese dobar i on, ali samo u crvenima. A on tradiciji tima i navijacima necu trositi reci.

3. Garsija je u Panantinajkosu zajedno sa Cisseom cini mi se :)
    Eh kakav je to tim bio, kako su uspjeli da osvoje finale ne znam ni dan danas

4. Kakav god tim bili,bolji su od današnjeg.

5. МИЛАН, јер без старца... а и лепи су им дресови...

6. Barselona i Arsenal.

Glupa Liga šampiona, jedan od ta dva tima će morati rano ispasti...

7. Za Crvenu Zvezdu , Queen Park Rangers i AC Milan

8. Пријатељи, браћо, кумови... хахахаха

9. To GANERI IMA NAS !!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.