Jaaaaaaao, tako je! Nisam mogao da se setim svih! Kako se zvao onaj što je postao deda dok je igao?! Strašno je bilo kad je onaj slomio Maanuel Pablu nogu. Gledao sam taj prenos. Donato, evo setio sam se!:))
@ Personanongrata Ne bi verovao koliko "strasnih" navijača Čelsija koji su se kleli u generaciju koju si pomenuo gotivi Vest Hem. Naravno, ne mislim na Engleze već na ljude koji su navijali za Čelsi zato što su gotivili Zolu, Klarka, Parkera, Karltona i Džoa Kola.
A vidim pominješ i Tristana pa sam povezao.
auuu brate kolko skauzera ima :)
i ja navijam za Liverpul, ne znam tacno od kad, mozda 2002-03 jbg imao sam 12-13 i nisam bas pratio fudbal toliko al kad god bi gledao navijao bi za njih, a i kad bi kao klinci igrali fudbal kad dam go drao bi se ko lud: Oveeeeeeen ili nekad Litmaneeeeen!!!! :D
gotivio sam Ovena sisu jednu malu izdajnicku, a u to isto vrijeme volio sam i Raula i tako sam i poceo da navijam za Liverpul i Real, ali kad je Real kupio sve one zmajeve Ronalda (originalnog) i ostale zgadili su mi se, a za Liverpul sam nastavio da navijam do dana danasnjeg i jedini san mi je da odem na Enfild i da odgledam neku utakmicu. Mada atmosfera nije nesto poslednjih godina osim u nekim vecim utakmicama.
Da li stvarno vodimo ozbiljan razgovor...Ma dobro si i prošo, kolko me je sjebo Man Siti juče na kladži, još ste mi i gotivni eheheh
Ima li navijača Vest Hema? Vidim da se cene engleski klubovi ovde.
www.hammers-serbia.com
Duncane dobar si PANDANISTA ali jebo je Njukasl kevu Liverpulu izradio vas Kerol ko mlade majmune.
Chelsea
amin... idem dijeliti +
Strasno navijam za sledeće klubove:
Engleska - Čelzi; još od vremena kad su igrali Desai, Zola, Vajs, buljavi Hasejbajnk, Peti i da ne nabrajam više.
Nemačka - BVB; pamtim sjajne igre Zamera i Melera pa posle Amoroso, Klimovic, Rosicki, itd.
Italija - bez premca omiljeni: JUVENTUS; dovoljno je da navedem samo jednog čoveka Alessandro Dl Piero!!! C'e solo un capitano!
To su najomiljeniji ali u principu ima dosta klubova koje volim da pogledam jer mnogo volim fudbal i bavim se njime amaterski.
Volim Lids, Minhen 1860, Lacio, Boku Juniors, Atl. Bilbao, Everton igra lepo mada su sad u maloj krizi, Ajaks i ima ih puno da ne nabrajam sad sve.
@personagrata još ti sam fali deportivo, pa da volimo iste klubove...
Све је то курац.
@Ćamil
Razmišljao sam i njih da turim ali bilo bi previše! :))
Voleo sam i njih ranije da gledam dok je drmao Tristan.
Тристан - Макај - Луке. То је био напад.
... makaj, đalminja i fran...
nekidan sam gleda đalminju na youtube-u i ne mogu vjerovati koliko se taj čovjek zajebavao na terenu...
Jaaaaaaao, tako je! Nisam mogao da se setim svih! Kako se zvao onaj što je postao deda dok je igao?! Strašno je bilo kad je onaj slomio Maanuel Pablu nogu. Gledao sam taj prenos. Donato, evo setio sam se!:))
http://dmzsports.files.wordpress.com/2010/02/ac_milan_logo1.jpg
Od kako znam za fudbal:
http://www.paokmedia.com/pictures/ja20ss0it88wjcnkq65wca67ta3manw3iu8bf07zkyg4s4hkwrnvxca5bx8dzy5m0hri2v2paok31.jpg
http://timobornheim.de/wp-content/themes/gumball-special/post-images/bvb.jpg
http://republika.ba/wp-content/uploads/Fc_barcelona.gif
@ Personanongrata Ne bi verovao koliko "strasnih" navijača Čelsija koji su se kleli u generaciju koju si pomenuo gotivi Vest Hem. Naravno, ne mislim na Engleze već na ljude koji su navijali za Čelsi zato što su gotivili Zolu, Klarka, Parkera, Karltona i Džoa Kola.
A vidim pominješ i Tristana pa sam povezao.
Gde sam ja pomenuo Čekićare?
Ma nisi ih pomenuo. Samo kažem ima Čelsijevaca...
Pa moguće. Stvarno nisam upućen. Ja sam samo izneo svoj stav.
auuu brate kolko skauzera ima :)
i ja navijam za Liverpul, ne znam tacno od kad, mozda 2002-03 jbg imao sam 12-13 i nisam bas pratio fudbal toliko al kad god bi gledao navijao bi za njih, a i kad bi kao klinci igrali fudbal kad dam go drao bi se ko lud: Oveeeeeeen ili nekad Litmaneeeeen!!!! :D
gotivio sam Ovena sisu jednu malu izdajnicku, a u to isto vrijeme volio sam i Raula i tako sam i poceo da navijam za Liverpul i Real, ali kad je Real kupio sve one zmajeve Ronalda (originalnog) i ostale zgadili su mi se, a za Liverpul sam nastavio da navijam do dana danasnjeg i jedini san mi je da odem na Enfild i da odgledam neku utakmicu. Mada atmosfera nije nesto poslednjih godina osim u nekim vecim utakmicama.
A.C. Milan
jedan i jedini!