U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
“Dolazim u park kod autobuske stanice u Beogradu, na trafici kupim Jaffa keks i Politiku i sednem na slobodnu klupu. U tom trenutku prilazi jedan deda, pita da li je slobodno, seda pored mene i odmah uzima onu kutiju jafa keksa, otvara je, vadi jedan i počinje da jede! Ja ne mogu da verujem šta se desava! Uzimam i ja jedan keks iz kutije, on jedan, ja još jedan i tako ćutke… Ja pizdim, al’ ne znam šta da kažem. Dođemo do kraja kutije – ostao još jedan keks. Rekoh: ‘E, nećeš majci i taj zadnji da mi pojedeš! Zgrabim pre njega, on ništa, ustane, baci ambalažu u kantu i odšeta polako. Ja još uvek u šoku, uzimam Politiku da prelistam, kad ono ispod nje – moja kutija Jaffa keksa!”
nije moje..
sa sajta jednog
Neću objaviti niš'a o nj'
Reklamiranje je zabranjeno ^ :D
Мазнута фора од Дагласа Адамса, мада је могуће да је и он однекле покупио.
Добра фора. :)
ma koji bre daglas..
ko je ta zena?
Originalna je sa ribom na aerodromu koja iznapušava nekog lika. Poučno, u svakom slučaju.
Заправо, ко зна шта је оригинална прича. Могла је да настане и у прошлом веку.
Jeste, hiljadu... Nastala u Neolitu... Posvađali se oko uglačanih kamenčića :P :)))
da dodam ja ovde i mojih ruku delo: Turi kafu, nosim jaffu!
Nemoguće.
hahahajndjelko sto ozvezavas ove teme iz 1974.
Želi ban u kulturnom stilu. Jer ga nisu prihvatili na pravi način.
Ma.. Dođi ovamo, ti loodice malena
http://i.imgur.com/iIPYINv.gif
Krenuo sam od nazad da gledam šta ima. Da budem upućen u istoriju od vremena pa do sad.
http://www.svezakucneljubimce.com/files/4650/Dvori%C5%A1ni-lanac-za-pse-Trixie-2290.jpg
дођи анђелко, ево ти кексић.
ukratko, bilo je malo življe
sve vrvi od poshalica
srecko sojic se smeje zato je i srecko
srećko znači kad je neko sretan, dakle srećko
Zbijanje šala.