Prijava

Sto se tice tog klienta iz Nemacke, da bi preusmerio njegove pakete kroz tvoj ethernet adapter na kompu, paketi moraju da prolaze kroz isti subnet. Dakle, moramo da imamo bar jednog zajednickog nadprovajdera sa Nemcima. Ovde u Srbiji je lako, ali cak i ako uspes da preusmeris pakete nekog iz Nemacke, primetice znacajan pad brzine.

Imam taj aircrack, ali trazi sto propratnih programa za podrsku. Ali sad kad vec kazes da je dobar, skinucu i te ostale, gre'ota da se ne proba.

jebes ti to, lakse mi je da nadem kaizena i nagovorim ga da mi sam da sifru :)

ajde probaj da uvatis nekki moj paker, sto ja saljem na vukajliju dam ti 100 evra ako mi dokazes da si to uradio sa tim programom, vazi? ne samo da cu ti dam pare vec cu momentalno da predjem na linuks

Kako da provalim u Pentagon i dam Al Kaidi poverlljive informacije?

Pfff, Gamby pičkin dim, samo pređi na Linux, i u terminalu ukucaj

sudo the pentagon

i Bog da te vidi :D

Neću još didem kod Boga, ček još koju deceniju :)

@sos: treba da dodjem do tvoje IP adrese da bih mogao da radim arp preusmerenje.

dobro, evo ti: 147.91.173.31
samo da znas to je 20 evra manje
sta ti jos treba?

na kraju ces ti meni da platis :)

Hehe, postoji fora vezana za Wireshark. Ja sam inače sa FIT-a (Fakultet Informacionih Tehnologija) u Beogradu i u predmetu IT330, tj. mreže, radimo upravo s Wireshark-om. Nismo daleko odmakli, ali smo radili neke korisne stvarčice.

@bluebird.i386 'ajde, možda bi mogli zajedno da eksperimentišemo. Zaje*i ovo plaćanje, treba samo ljudima da pokažemo da možemo ono što hoćemo.
BTW, imam dokumentaciju s mog fakulteta vezanu za Wireshark, s nekih vežbi, pa koga zanima neka me kontaktira na boris90@gmail.com. Mogu da vam pošaljem u attachment-u neke korisne stvarčice vezane za ovu opaku stvar. Samo nemojte da je "zloupotrebite" :).

Borise, ne jebe tebe bluebird.i386 ni 2%, bacio se covek na poso, oce pare :)

jel mogu ja da se igram sa vama? danas prvi put cujem za taj Wireshark ali brzo ucim, imam malo problema sa tim strucnim izrazima jer sam divljak ali zato imam i ubilacki instinkt

aj sacu malo da pogledam po netu sta taj vas programcic zapravo radi

Može, može. Kao što rekoh, imaš moj kontakt mail, pa samo izvoli. I ja sam početnik u Wireshark-u, ali ide nekako :).

Ko hoće, neka me kontaktira na boris90@gmail.com ili neka ostavi ovde mail i ja ću mu poslati moje vežbe za Wireshark koje zasad imam koje zapravo predstavljaju neku vrstu priručnika za Wireshark.

Dvoje su se tako smuvali...

E, Jericho... ovo je čist biznis. Ovde nema zezancije. Nego, ne mogu trenutno da ti pošaljem, jer uskoro idem na FIT, počinje mi u 13 h, a moram prethodno neke račune da poplaćam u pošti. Šaljem večeras obavezno posle 18 h ili u toku faksa ako uhvatim i malo slobodnog vremena.

Poslao sam Vasiliju vežbe i predavanja, tako da... ako još neko bude bio zainteresovan, nek' se javi. Dalje, ima li iko još pitanja vezana za IT? Tu smo da popričamo :) - "IT Hotline" :).

bluebird.i386
@Sos. Izgleda da ovako ne moze. Tvoj proxy server u Novom Sadu i sbb-ov server preko kojeg ja idem na internet nemaju zajednicki subnet na putu ka vukajliji.

bluebird.i386,nisam siguran sta taj programcic radi, al u svakom slucaju ne verujem da mozes daleko sa njim da izadjes iz "okvira svoje mreze" da se tako laiski izrazim

sistemi su previse slozeni, mozda i postoji nacin da se provuces kroz neke rupe ali ti to oduzima puno vremena i energije, zato ti predlazem da se bacis na hakovanje sistema koji ima mnogo vise rupa, a to je mozak :) lakse ces napraviti prevaru da navuces coveka da ti sam da svoje podatke nego ih iskopati...zato smanji malo linuks i izadji napolje u cilju da upoznas ljude, do jaja je sto znas da se igras sa tim alatima koje koristis, ali mnogo ce ti biti korisnije da rasiris svoje vidike

puno ja kenjam, nego, jos mozes da me ucutkas, ali cena pada na 60 evra :)

Cekaj bre, Sose, tek je covek dobio skripta.

@SOS Ipak nam/mu treba malo vremena. Imamo tu literaturu. Ja i nemam baš toliko vremena da se time bavim, pa sam njemu prepustio. Što kaže Jericho, da vidimo jel' može išta da iskopa iz moje literature :).