U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
O,pa dobro veče! :)
Ја исто. Па можеш бити женско и ако се не палиш на шопинг и Ћетковића...
Gooooga, e da li mi veruješ da sam se pre par minuta zapitala gde si danima... :)
Ćaos, Tea! Kako skijanje? :)
Može, ja to i tupim. Nego ljudi blesavi... ;)
Helou, Gogi!
Скијанје починје ( бем ти мајку, не могу да нађем нј на ћирилици) 13/14 новембра, а ски скокови 24. :)
Evo me,sva sam bila u nekoj žurbi,pa nisam bila baš dobar sagovornik-onda bolje da ne davim ljude :)
Šta je tema večeraske na AFŽ-u? :)
nj = w :)
Фала ви.
Teme nema, nabaci nešto.
Шта мислите о шминкању?
Može!
Prmetila sam(ah) da mi sa godinama,sve više vremena treba za "maskiranje"..
Ništa naročito... ja malo kukam pa ću da palim, ali ću se vratiti za nekih sat... :)
Dobra ti osobina to... I ja gledam kad nisam reprezentativno raspoložena da ne mračim okolo...
Našminkam se za manje od minut, toliko mi treba da stavim maskaru, malo rumenila i sjaj.
Uglavnom gubljenje vremena, ne možeš šminkom pokriti ono što najviše želiš da sakriješ...
@ Jacka-A bolje je tako :)
Ја мислим да је природна лепота најлепша, ако ме разумете. Све то шминкање захтева превише труда, а нешто не знам дали баш толико улепшава...
To sam i ja mislila,Theo,dok sam bila mlađIJA :))
А у колико ти се мишљење променило?
Imaš ti još vremena :)
Ulepšava, naravno, ako je sa merom, opet naravno. :)
I nije svaka šminka za svaku priliku i doba dana. Zna se kako se ide u školu, kako na posao, kako u grad, kako u izlazak a kako u cirkus!
Meni su maskara i kreon skoro pa svakodnevnica, a ostalo kad šta zatreba.
Него јесте гледале ону епизоду зоне сумрака... "Eye of the beholder"...најбоља икад направљена. Има на јутјубу, куцајте.