Ko posljednji pobjednik 75

1. Relativno dobro, prošla me glavudža i sad dreždim ovde mesto da spavam. Kod tebe?

2. Завршав'о неке пичке материне за факс. Па сад, што ти каш, дреждим, 'место да спавам... Ал' добро, није ме било дуго, па реко, да видим како сте ми, јесте живи и то :))

3. Ja sutra opet idem, ako Bog da da zamenim predmet. E a onda prekosutra malo u šetnju sa pufnicom hehe.

4. Ако, ако, жив био! Само шетај! :) Могло би и неко скупљање неки дан, неко пиво и тако то! :)

5. Ma meni nije problem, nego nju mrzi da hoda. Možda joj treba malo vremena da se privikne.

Što se tiče okupljanja samo se dogovorite kada.

6. Њу мрзи да живи. Пукла к'о кокица. :) Видећу са Фејзом, па д усагласимо времена! :))

Одох да спавам, куме. Нешто почињу очи да ме боле. Чујемо се. Све ћу више бити трећа смена, тако да... :)))

7. Ahahaha tako nekako. Nadam se da ne čita ovo, inače sam nadrljao. Ae zdravo kume.

8. Не чита. Нема нет још увек :)) Уздравље.

9. Uzeću malo kad ste tako ljubazni :))

10. Uzite i salvetu pride.

11. Ćeš i portiklu možda?

12. Pa, može, malo sam smotana, pa da se ne isflekam svoju večernju haljinu...

13. -Vidi kakva sam, ko svinja?!
    -Znam, a još si se i isflekala.

14. :)) Izvinite me na neko vreme, vratiću se...

15. "Sirak tužni, bez iđe ikoga."

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.