Ko posljednji pobjednik 75

1. Не могу. То су неписана правила...
    1.
    2.
    3.
    Видиш...

2. Ne, morala sam malo da zvucim ozbiljno i vazno jer mi je pobeda vec postala rutina.
    Moje drugo ime je pobeda!
    Sasvim zasluzeno! Pobeda, pobeda... E, dobro, sada mozete da nastavite... :))

3. Jao, Mar... :) Al' nemoj da nam ideš :)

4. Olimpijski duh je za luzere! :)

Šalim se ja mnogo. Ja imam tog takmičarskog duha koliko sojino mleko laktoze... Al umem da glumim. To mi je zabavno :)

Razbiću vas ovaj put!

5. E, da vidimo i to čudo! :)

6. Isti slucaj Rem, i nadam se da sam fino odglumila. Kao za Oskara!
    "Ovo je tako dirljivo...ne znam sta da kazem...Hvala. Hvala svima na podrsci, sto ste verovali u mene...Mama, tata, volim vas. Lalabaj...sjajan moderator, kako ona elegantno zakljucava...Hm... suza mi je u oku..."

7. A zašto vam ja uvek poverujem, eee...? :))

8. Vidi, oni otisli! Nije im interesantno vise...
    E, Forget, vidis kako nam nije lako... :))

9. Nije, Mar :) Mi ovo koliko tolilko održavamo u životu :)) Joj, sinoć bili tu Predražinjo i Jacka, fino smo se ispričali...:) Gde si ti bila, izlazila negde?

10. Nisam, ali sam bila umorna jer sam u toku dana imala neke obaveze, pa sam pokusala da taj umor iskoristim za spavanje u neko normalnije vreme...U sustini sam se bezveze trudila, mogla sam i doci. Znaci, subotom uvece, ovde zurka! :))

11. Bandoooooooooooooooooooo :)))

12. Da :)) Evo, Peđa opet došao :)) I Ledeni :)

13. Pred spavanje malo ovde... Malo... Zurka! :))

14. Večeras smo vidim 2 na 2 :)
    Iole ravnopravnije...

15. E da, i marcipanu da čestitam na pobedi... nisam ni provalio da je počela nova, davno sam prestao da pobedjujem i brojim :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.