Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ja imam 2-3 pobjede i dosta mi je, sad igram radi igre.....a i dosta gluposti covjek ovdje moze vidjeti :)
Hvala! Meni je bio samo cilj da shvatim ovu igru...:)))
shvatila si iz 73-eg pokusaja?:))
S..s...smrzzzzzzla sassam see...
a kud si lunjala?
Jos uvek je nisam shvatila... Sedis sa prijateljima u nekom kaficu, pricas samo, a ne pijes, odlaze ljudi, dolaze... i onda, u jednom trenutku, dodje konobar i kaze "Ti si pobedio!" Niti ti je smesno, niti znas cemu da se radujes...
Evo i mene...
i nije neka pobjeda uglavnom se ovo koristi umjesto cata :)
Sedim u stanu temperatura u minusu, ima tako da zaribaaaam!
Cebence uzmi...i caj.
A ne mozes ni mirno da sedis, zahteva se od tebe da svaki put kada nesto izgovoris, premestis stolicu iza poslednjeg sto je nesto rekao... Zamisli tu situaciju u rl-u! :)))
:))) U pravu si, Mar :))
Postoje ustanove zatvorenog tipa za takve... :)))
Mar, hoćeš da kažeš da smo mi zreli za... ne smem to ni da kažem? :)))
ako mislis da si lud - nisi, ako mislis da si savrseno normalan - nisi...vazi za vecinu slucajeva.....
Sve je dobro dok ne izmesamo sve te situacije... Ima nade... :))
Ima, ima :))
ma sta moze lose da se desi ako stalno visimo na internetu? moj zamisljeni brat blizanac kaze da je sve ok....
:)))
To je i moja frizerka pomislila kada sam joj pre neki dan rekla da mi skrati malo vrhove na avataru...
Ja vidim kraća ti kosa, Mar...