Ko posljednji pobjednik 75

1. nikada nisam učestvovao na ovakvoj temi...

2. Za sve ima prvi put...

3. evo ovo je sad već drugi

4. 'bem ti Šeherezadu!!! Ima neko TV viška???
    :(

5. Имам ја ал' не дам!
    ;))

6. Neki bi gledali Ligu Šampiona? :)

Ajde, ajde, Grobarčice, glavu gore
    http://www.atdhe.net/index.html

7. :mašeeeeeeeeeeeee:

8. Dobro, bre, Rošu, što me bojkotuješ??? Vidiš šta je ljudina?! Pa da je delija sto puta, ne mogu mu osporiti!

Gledali bi, al' nemaju podršku, ostavljena sam na cedilu da se borim sa ženskim ukućanima, i gubim bitku zasigurno. :/

9. Molim da me neko uputi o čemu pričamo.

10. З'јебавам се, и ја пратим, ложим се на нестајање струје.
    :)))

11. Voliš više one malešne svećice ili svećnjake sa više sveća?

12. Sa ATDHE-om ne možeš ni jednu bitku da izgubiš :)
    :maše Storminji:

13. Vidi 'vako: Ja bih da gledam Partizan i još neke ostale, ali mi nijedan TV nije u kući slobodan, a sprečena sam da idem negde. Uroš ima TV viška al' ne da mi jer njegov TV nije crno - beli, ako me razumeš, on je u suprotnom taboru i sad mi trlja to na nos. A Predražinjo je isto u tom bzvz taboru, al' ja dobar pa mi ostavio neku nadu... I tako... Eto!

EDIT: Sprdaj se ti sa našom strujom, ali za druge se navija, Partizan se voli, pa mora malo i romantike! :)

14. Hm,hm,
    PRAVDA ZA IGRE!

15. :maše i Nati model STELT 2010:
    :)))

16. Ma ono vaše "Groblje" je tako romantično mesto :)

17. Hm, pa kad tako kažeš stvarno jeste malo sektaški... Ali, koga briga! :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.