Ko posljednji pobjednik 75

1. O,pa dobro veče! :)

2. Ја исто. Па можеш бити женско и ако се не палиш на шопинг и Ћетковића...

3. Gooooga, e da li mi veruješ da sam se pre par minuta zapitala gde si danima... :)

Ćaos, Tea! Kako skijanje? :)
    Može, ja to i tupim. Nego ljudi blesavi... ;)

4. Скијанје починје ( бем ти мајку, не могу да нађем нј на ћирилици) 13/14 новембра, а ски скокови 24. :)

5. Evo me,sva sam bila u nekoj žurbi,pa nisam bila baš dobar sagovornik-onda bolje da ne davim ljude :)
    Šta je tema večeraske na AFŽ-u? :)

6. Teme nema, nabaci nešto.

7. Шта мислите о шминкању?

8. Može!
    Prmetila sam(ah) da mi sa godinama,sve više vremena treba za "maskiranje"..

9. Ništa naročito... ja malo kukam pa ću da palim, ali ću se vratiti za nekih sat... :)
    Dobra ti osobina to... I ja gledam kad nisam reprezentativno raspoložena da ne mračim okolo...

10. Našminkam se za manje od minut, toliko mi treba da stavim maskaru, malo rumenila i sjaj.
    Uglavnom gubljenje vremena, ne možeš šminkom pokriti ono što najviše želiš da sakriješ...

11. @ Jacka-A bolje je tako :)

12. Ја мислим да је природна лепота најлепша, ако ме разумете. Све то шминкање захтева превише труда, а нешто не знам дали баш толико улепшава...

13. To sam i ja mislila,Theo,dok sam bila mlađIJA :))

14. А у колико ти се мишљење променило?

15. Imaš ti još vremena :)

16. Ulepšava, naravno, ako je sa merom, opet naravno. :)
    I nije svaka šminka za svaku priliku i doba dana. Zna se kako se ide u školu, kako na posao, kako u grad, kako u izlazak a kako u cirkus!
    Meni su maskara i kreon skoro pa svakodnevnica, a ostalo kad šta zatreba.

17. Него јесте гледале ону епизоду зоне сумрака... "Eye of the beholder"...најбоља икад направљена. Има на јутјубу, куцајте.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.