Ko posljednji pobjednik 75

1. Ma jok, letovao milion puta.
    Vojsku sam služio pod "stare dane", pokazao Amerima kako se ratuje...

2. Znači, uhvatili te u poslednjem trenutku...

3. значи не верујем! :))

Нат нат ђес :)

4. E što volim kad ljudi ne mogu ništa bez mene da urade, čudo jedno... Samo se pitam kako prežive kad me nema... :/

5. Ne znam ni ja kako to uspevaju, Jacka :))

6. Ne obaziri se na post...
    Našla sam ovde da razmišljam 'na glas' jer me pomeraju ceo dan... :)

7. Svi ovde razmišljamo 'naglas' :)

8. E, a baš je kul... Posebno kad nema nikoga... Onda sam sa sobom pričaš ko oni što se kopčaju na leđa, da 'prostiš na poređenju! :)

9. Ko lego kocka! :)

10. Ko je lego, a ko je kocka? :)

11. Kocka može biti ko 'oće, al' lego nije svako. :)

12. Ne znam ja ništa... :))

13. Kako ovo što napisah zvuči dvosmisleno, a nije mi bila namera :))

14. Nemoj mi sad... :) Samo te posmatram :)

15. Ništa mi se ne smeškaj... Hm, ispod Mire... :)

16. Forget, aj ti onda budi kocka :)

17. Je l' treba ja da se skolonim? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.