Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Cao! Hocu, nego sta! Volim kada je ovde guzva! :))
Raspevani ste, vidim... To je lepo.
E, baš taj!
Ja kad sam prvi put videla tvoj avatar vrištala sam od smeha! Mada mi nije bilo jasno što, slika ko slika...
Kad sam videla poster, skapirah da nisam luda, nego to valjda tako treba, šta li... I od tad se ne smejem avataru, već posteru! Čiča miča...
Strajo, super je! Možemo da se nadlajavamo i ovde! :)
hahahaha Kakav poster! Sada ga vidim prvi put! :)))
Sta radite, devojke? Pitam vas jer je ovo odavno vise zenska tema, ovi samo svrate da provire i odu. :)
Taj poster j
A, pa nemoj tako... Ovaj što se smeje visi ovde sa mnom i još par ljudi već dva dana...
A nije žena... :)
Provereno nije žena... uh, al kolko sam nekad visio na ovim igricama... tad su me zvali "pre sekund" Predražinjo :)
Јашта , и ја исто , ал није више ту она стара екипа.............добро кењам , ту је сад нова...... :)
Dobri su i ovi "novi" drugarići :)
Onda da ne gresim, jer mi je drago da ima i nezena ovde. :))
Predrazinjo, otkad postoji ova igra ovde? Vidis, svakakvih tema ima ovde, ali istorijat Vuke nema!
Hahahaha...
A ja ću se polako pretvoriti u 'malopre' jacku!
Meni ovo dugo izgledalo dosadno! E, jesam glupava! Onda dođoh, videh, ostadoh!
I još da ti nešto kažem: Ako mi i večeras doneseš maler, više ne razgovaramo. E tako! :)
Ja mislim da sam ja počeo da igram od Ko poslednji...2 ili 3, nisam siguran... mislim da postoji više od godinu dana.
Dioklecijan je napravio temu sa svim pobednicima i drugoplasiranima na ovoj igri, ali ne znam tačno gde je ta tema i da li je Dio ažurira :)
Ја сам победио 4 пута за редом и мислим да је то рекорд :))
И да , мислим да Дио није ажурирао своју тему ....
Ja sam vec tri puta pobedila! Molim da se azurira! Malo li je! :)))
A koliko sam ovde, nije ni cudo...kao na recepciji!
E ja nisam pobeđivala... Ali sam ovde friška... :)
I, da, L@ki, kako može da ti ne valja ekipa kad zbog mene ti nisi morao da kašljucaš kad ti je bio rođendan... C, c, c... :)
http://vukajlija.com/forum/teme/11143
Nije Dio editovao... ima samo za prvih 50 partija :)
Da, da imam bar neku satisfakciju! :) Podseticu ga kada ga vidim sledeci put ovde... Nema smisla, ovoliku ilegalu bas i ne volim. PRAVDA ZA IGRE! :))
Vi isterujte pravdu a ja vas napušĆam! Počeće mi basket!!!
Vozdrica!!!
Spremi maramice za svaki slučaj, jacka :)
Cao, Jacka! Boricemo se dok nisi tu. Ajde, vidi neka pobede! ;))
Zdravo...
Znate sta? Meni vise nije bitno da pobedim ovde.