Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.google.ba/search?q=guzice+i+sise&hl=bs&sa=G&prmd=ivns&source=univ&tbm=vid&tbo=u&ei=MKfLTcu3G8uXOs3YgNcH&ved=0CCEQqwQ
proberite sami sebi..
slatko dupence u helankama ili zrela mekana smokvica od sise...aaaaa, bolje oboje?
SISE SU PRECENJENE, NOGA I DUPETA U STOKINGSIMA MAMAMIA!!!!!
dobro dupe kuću gradi :)
Samo ne bih bas rekao da su precenjene lolol.
Више волим сису.
Svakako sise.
kada sam bio mali sise. otkako sam porastao opametio sam se.
brusa sto jutros ozivi temu, ali ce reci da ga marvel na cetu nagovorio
Đeš m' to dvoje razdvajat?!
Meni nekako dupe bitnije, mada i sise.
60%dupe, 40%sise
Dupe > sise.
Za sise je dovoljno da je debela, a lepo oblikovano dupe je već druga stvar.
Dupe: golemo, mesnato, sočno dupe, iz koga se produžavaju jake, lepo oblikovane noge, a ~tridesetpet cm po +z osi iznad dupeta stoje srednje, a bome mogu i pogoleme, sise. Iznad sisa neka bude neko srednje lepo lice, a kad smo kod lica lepo je i u glavi da ima nešto.
То је то.
dupe ol d vej
Dupe, sise su precenjene.
Шта знам, не волим превелике сисе. Фрикују ме и нису пропорцијалне са остатком тела. Пример:
http://www.youtube.com/watch?v=71RLFseBW1o
Много је важније да је сиса лепо обликована, него да је велика.
Што се дупета тиче, опет је облик битнији од величине.
А ако поредимо савршено дупе и савршене сисе, онда одох да издркам.
Некако иду у комплету. А да ли прво приметим дупе или сисе, зависи од тога да ли се налазим испред или иза објекта опремљеног сисама и гуз'цом.
Ето толико.
zeznušte me na brzinu jutros u pola pet - ko velim, bolje ja da je osvežim nego da moram banovati zbog nekropostovanja :)
Za mene je idealno kad devojka ima lepo oblikovano i čvrsto, zategnuto DUPE i male sise, ali kada bih morao baš da biram, opredelio bih se za gore opisano dupe, a sise neka i budu velike, jebiga.
Дупе. Сисе само нек има, да не буде да их нема.