И дупе и сисе. Али ако већ морам да бирам, онда дупе. И то првенствено зато што изабраница срца мог има велико дупе, а ја волим да лелуја као пудинг док је, дизвинеш, укаравам у исто. А волим у рч из више разлога - тешње је, топлије некако, а и сипаш и немислиш, што му даје посебан шмек. А и видим да се она више прими, што ме додатно инспирише да јој пишем песме.
Možda ipak sise, jer dupe imam i ja...
A i činjenica da bi mi svaka druga drugarica dala da je iz sprdnje drpam za guzicu, ali ne i za sisu, stavlja sisi veću cenu..
Mada što bi reko pokojni Šalabajzer:
Idi na temu ziljavih, napisao sam ti post!
И дупе и сисе. Али ако већ морам да бирам, онда дупе. И то првенствено зато што изабраница срца мог има велико дупе, а ја волим да лелуја као пудинг док је, дизвинеш, укаравам у исто. А волим у рч из више разлога - тешње је, топлије некако, а и сипаш и немислиш, што му даје посебан шмек. А и видим да се она више прими, што ме додатно инспирише да јој пишем песме.
Sise!
... a i dupe. :)
Buljson :)
Dupe zakon!!!
Grijeh je razdvojiti ovo.
Лепа гуза.
Možda ipak sise, jer dupe imam i ja...
A i činjenica da bi mi svaka druga drugarica dala da je iz sprdnje drpam za guzicu, ali ne i za sisu, stavlja sisi veću cenu..
Mada što bi reko pokojni Šalabajzer:
ја сам из фазона комбо
http://www.youtube.com/watch?v=XY28-v_R1bU
Dupe! Ako već mora da se bira.
uzmite dupe sa bradavicama i eto vam ceo paket
lepe zenske grudi.Velike. mmmmmmmmm...........volim.........
Volim i dupe i sise, ali kad postim onda samo dupe.
Да ли има некога ко није упознат са тим да су код мене сисе на првом месту?
кхм... то нису сисе, већ муда од бикова.
Gledajte ovako, sise kad su male nemoš d'uvatiš, a dupe moš d'uvatiš u oba slučaja. Tako da su sise na prvom mestu :)
Добро је и кад има добру сису.
А дупе је сасвим ОКЕЈ.
napred kruske pozadi jabuka
Мени нису битни ни дупе ни сисе (погледати 2 поста изнад).
Битно је да је девојка добра у души и да се слажемо.
Да имамо О ЧЕМУ ДА ПРИЧАМО.