Dupe ili sise

1. пропорције ако су ок је је најбитније, код сиса важнији облик него величина, облик брадавице посебно.

2. kad sam bio mlađi rekao bih sise kontam bez razmišljanja, ali ipak iz ove perspektive

Ženu dupe krasi, a tortu orasi!

3. Svaka ima i sise i dupe, ali nema mnogo žena taj talenat da ih nosi ko general.
    E koja ume tako da se šeće, neka se javi i da se naravno razumemo, "video or it didn't happened".

4. Navijam za gujscu. U muškom slučaju, bolje lepo dupe, nego ravan, popločan stomak.

5. У дупе увек можеш да гледаш, у сисе јок

6. И једно и друго, ал ако не може оба, онда боље гуза.
    Мада, мом другару су битне само сисе, ма колико ружна девјка била. Кад га питаш што, одговори да неће да је 'вата за лице.

7. Дупе, дефинитивно. Живеле гузуље!

8. Šakirina građa. End of faking stori.

9. Добро вече. Ја се зовем Карлос и ја сам сисоман.
    http://www.youtube.com/watch?v=6gIvcdcQkWM

10. Noge brate, kad vidim noge do poda ja balavim na sve otvore :))

11. Mislim da sam vec postovao na ovoj temi, ali opet da kazem da dobre sise kod zena definitivno vise volim.

12. I ja više volim kod žena.

13. паз'вако :
    знам да ово није тема за хвалисање, али имам некако обло дупе средње величине. кад станем бочно, оцртава се правилан полукруг.значи, свиђа ми се.
    е, сад: сисе су ми, какодакажем, ситне. не долазе до изражаја. али бар имају леп облик(?).
    не знам шта момци мисле о мом изгледу, али мииислиим да им се углавном свиђа.
    ----
    а што се тиче мушких дупића, мнооогооо волим кад су онако велики и обли!!"112!1

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.