Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Otvorim temu koja se zove "Dupe ili sise", prelistam 3 strane, nisam vido ni dupe ni sise, odlazim tužan.
Sport je smrt bavite se drogom.
O bože.
дбск давај слике да оцјенимо.
знам да ово није тема за хвалисање, али имам некако обло дупе средње величине. кад станем бочно, оцртава се правилан полукруг.значи, свиђа ми се.
е, сад: сисе су ми, какодакажем, ситне. не долазе до изражаја. али бар имају леп облик(?).
не знам шта момци мисле о мом изгледу, али мииислиим да им се углавном свиђа.
Pošalji dokaze na PVT, da se uverim. Ja sam inače esteta, koji ispituje humanoidnu lepotu. I uzdržavam se od onanisanja.
DBSK okači ovdje sliku dupeta, sisa i fotokopiju lične karte i slobodna si par sati. lolol
oblik je bar meni najbitniji.
Znaci mnoge zene su mi rekle da imam dobro dupe i da je bas veliko (da, hvalim se).
DBSK evo teme za tebe:
http://vukajlija.com/forum/teme/23402-fotografije-vukajlijasa?strana=1
Битан је облик, свако има свој укус, јебига.
ахахах, ма верујте ми на реч, шта ће вам слике :Р
Mislim da oće da drkaju.
http://i.imgur.com/hozK8.png
Мен' рецимо вулкани и бресквице најготивније.Смајли
паз'вако :
знам да ово није тема за хвалисање, али имам некако обло дупе средње величине. кад станем бочно, оцртава се правилан полукруг.значи, свиђа ми се.
е, сад: сисе су ми, какодакажем, ситне. не долазе до изражаја. али бар имају леп облик(?).
не знам шта момци мисле о мом изгледу, али мииислиим да им се углавном свиђа.
----
а што се тиче мушких дупића, мнооогооо волим кад су онако велики и обли!!"112!1
momci misle da bi trebalo da se jos koju godinu vratis barbikama, i ne pises ovakve stvari po forumima, a pogotovo ne kacis slike, a ovo ostalo ce vec da poraste vremenom.
onako, iskren savet.
Onako, iskreno, ja sam pomislio nešto skroz drugo.
Tulumbac, ti si ga izmačugao čim si godište vido. :)
i to pincetom, tulume, jel da?
Ja nisam površan da drkam na godište, već na personaliti! Ali reče mi da je slaba sa pušenjem, tako da ništa, lololololo
Nije kosmo, sad drugi čovek. Nije više Tulum naivan, Tulum je upisao Megatrend!
ma još uvek si slatkiš, vidi se...
i to pincetom, tulume, jel da?
ovo je bio udarac ispod pojasa.
nije, zmaju...tulum mi je drugar...
Nije, mi se volimo već godinama.