Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. @lazni nudista
    Šta se nerviraš, jebeš KST. Kao da je važno naći se na zidu nekog tamo KST-a. :)
    Ionako svi pišemo za kikiriki.

    EDIT: Stvarno nije u redu. :) Surovi, daj okači i neku definiciju lažnog nudiste da nema čovek problema sa kevom. Šteta bi bilo da tamo nema i neke definicije lepog, pametnog i egocentričnog lažnog nudiste.

  2. Najvise me nervira sto se jedan moderator posrao na tekovine demokratije i po svom snovidjenju birao definicije, bez obzira na misljenje vecine, sto ne bi bio problem da je u svom spajzu pravio izlozbu ,ovako sta da kazem kevi što nisam mozda ni u prvih 300 autora( doduse samo u NJEGOVOJ verziji ), a rodila me lepog, pametnog i egocenticnog.

  3. Mastrixt , najgore sto moze coveku da se desi je sazaljenje, nemoj me zakopavas jos dublje.

  4. ЛД, то што је само један човек бирао дефиниције треба да буде разлог мање да тражиш да ти се брише налог. Ја да сам сад на твом месту, отишао бих у КСТ, нашао Суровог и... Набио му комплекс ниже вредности.

  5. Nemoj se sekirati zbog toga, nije sažaljenje (zajebavam se, ako ne zameraš), nisam ja taj tip.

  6. Nije problem sto je jedan covek pravio svoju listu, svako ima pravo na svoj ukus, vec sto mu je na javnom mestu to dozvoljeno u ime sajta. Jedno je kad ja imam svoje misljenje o 100 najboljih autora, a drugo kad za to SUBJEKTIVO misljenje dobijem dozvolu da ga turim na bilbord u centru .Mozda ni inace nisam medju prvih sto , al' da je to dokazano demokratski ,povinovao bi se odluci.(dobro ,da se ne lazemo ne bih ni onda, ne mogu valda sebi da priznam da sam dosadan i neduhovit )

  7. Nudisto, daj malo rilaksa, čoveče, biće ovih izložbi još. I uvek će biti nezadovoljnih, jbg, šta da se radi. A ako je neko kompetentan ovde, to je ipak Surovi. Čovek je na sajtu od početka. Nemojte odmah u pljuvačinu.

  8. LD, kad ti vec toliko " Tekovina demokratije" orjentir, ti si, po demokratskim plusevima popularnosti, 109. autor na Vukajliji, po tekovini...
    Da li si u prvih 100? Nisi. Da li si u drugih 100? Jesi.
    Ako si imao bolji sistem odabira definicija, sto si to krio od "nas".
    Mada si u pravu, to nije tako losa ideja... Mogli bi svi da procitaju sve definicije(i ocene:) pa da onda demokratski, po volji zelji svih izaberemo prvih sto koji idu na izlozbu.
    Gde ces od toga demokratskije.
    "Ali naravno, da bude i jedna moja!", rekose svi.

  9. Motiko, na spisku za KST ima vise autora koji inace imaju svega 4 -5 definicija ( ukupno) ,ne bih da imenujem , al' da li si svestan da autora sa 700 def. pomalo pogodi kad je iza nekog takvog, toliko o demokratiji .

  10. LD, jebo demokratiju, to je izložba. Dođi na istu, popi pivo, zavari pljugu. Bice tih sranja jos

  11. Jeste. Evo, Motika će da ti ustupi svoje mesto za definiciju, on ionako neće da dođe, daleko mu :).

  12. Svakako! Ja cu radije da budem u ekipi sa Surovim, Jurodivim... Nego sa ovim "kompleksasima sa premijere":) Majke mi...

    #Bleki, tesi se ti koji je vece kompleksas od nas dvojice :D

  13. Uuuuuu, teške reči mladog Motike, pašće fajt :).

  14. @lažni nudista

    šta te boli ku*ac što te tamo neki surovi nije odabrao,ti znaš da si medju prvih sto autora na vukajliji i po humoru i po vremenu provedom na njoj,šta te onda briga što neko drugi tako ne misli,ni mene nisu stavili kao ni još ko zna koliko njih pa se ne žale...

  15. Da dodjem ko štitonoša ili piš-boj i pridrzavam ćune. Krajnje je neprihvatljivo da jedan covek odredjuje ko je u prvih 100, ako u prvih 3443325.
    Vecina nek kaze, pa mene ako pomenu za dan bezbednosti...

  16. Brate batali,šta si navalio,biće još okupljanja ima vremena...

  17. Planiram da osnujem pokret otpora protiv Surovog, ko od nas luzerčina hoće da se učipi za zakup bilborda negde u centru, na kom ce da bude lista od samo 11 divnih moderatora (12-1=11), pa da vidimo ko je sugav.

  18. :)
    ua surovi!!!
    dosta je tiranije! sad kad se digne mis i tastatura, najebo si i ti i kajzen :P

    ajde bre ln, oladi... jel vidis da su birane po principu ajd ovo, ajd ono, ajd ovo, itd. Mislis da je bio neki inteligentni princip biranja pa si ispao zato sto si nekvalitetan? daj bre!

    ovo ce da ide ili jednom mesecno ili jednom nedeljno... bices i ti na listi, ne sekiraj se.

  19. Zašto ovo nije obrisano?
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/2827

    edit: sad jeste.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.