Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
@zlocesta pufnica
Ima jedan glupi vic kad direktor pozove sve zaposlene na piknik, a dve plavuše se pitaju šta li je to. Onda jedna kaže, nemam pojma al ja ću za svaki slučaj da se plaknem...
Eto, to.
Дефиниши то. :)
Ma jes, pa da linkuješ posle. :)
Уроше не знам шта си хтео рећи али оно за мање паметно мирише на вређање :)
а иначе бих гледала да те не сретнем некако :)
Што, ти само паметно причаш?
:))
Избегаваш ме? :((
па оно, нанео си ми неке трауме.. али има један плитак начин да ми се одужиш ;) (да ми кажеш пуркуа сте га смакли)
Е на то сам мислио!
Leksi, samo tako nastavi... I svidja mi se tvoj novi avatar. :)))
на шта си кад мислио сад си ме џбунио..? е одо морам неки семинарски да видим...
Ма ништа, небитно, ае завршавај то...
Ja sam danas pomislila da sam srela Uroša :))
Где?
U studentskoj službi, u Svetozara Markovića :) Mada, meni su počeli da se priviđaju ljudi sa fotografija na sajtu, tako da to verovatno nisi bio ti :))
Хахаха заиста нисам. Али никад се не зна...
Verzija 1:
ja-Znas sta je reko Paja?
mod-sta?
ja-pazi jaja! :iznenadni udarac u mosnice:
Verzija 2:
Koliko je 7+1?
Verzija 3:
Isamo bih polako iza njega i tiho govorio
(npr da se radi o urosu)
-Uuuroooseee...o urose..Urose!...Uroooseeee...Urrrkeeee!
Verzija 4:
ja-ne seri jebote, lik sa vuke pa jos i mod, aj na pivo?
mod-e, rado al ne mogu sad
ja-ma ajde, ne budi supak, ja castim
mod-izvini brate al ne mogu sad, nosim tetki lekove
ja-ma SNACICE SE ONA I BEZ TEBE!
Verzija 5:
slicno kao i 4 samo sto bi pristao na pivo
zatim bih takticki izvlacio iz njega "zanimljive" informacije
-------
tako obicno postupam i sa obicnim clanovima
edit:
Verzija 1:
ja-Znas sta je reko Paja?
mod-sta?
ja-pazi jaja! :iznenadni udarac u mosnice:
ja-sta je? sad nisi tako mocan?
Da, nikad se ne zna :))
Sos, da li je ovo neka parodija ili si umom maloletan? Ako je ovo prvo imas aplauz od mene.
Јао фала марципан :D баш ми је чудно кад ме неко по'вали иначе ме не воле нешто овде
Ево одма креће инспирација чим неко повали! :)
Varas se Leksi, pa da nije tebe... ja se ne bih pomerila sa onog skrajnutog i zapostavljenog podforuma... PRAVDA ZA IGRE! :)))
пази Сосета што је мудар :) свака ти дала :)