Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ti kenjas ja sam samo primjetio jako lose definicije. Nece bit greota obrisat mnogo bolje definicije od pljeske su brisane.
Pošto "kenjam", ostaviću te da se raspravljaš sa samim sobom. Čekaj kaizena da ti odgovori.
Nisam tebi rekao nego peki d. Ovaj dokaz (zemun) sadrzi neki humor dok u def pljeska humor se ni ne nazire
ognjenko,iskuliraj,javlja mi se da ćeš ako ovako nastaviš da popiješ ban.....
ne,nisam mod,ali bih ti već dala ban da jesam...
http://vukajlija.com/tv-foks/141108 - није ми нека фора...
Ne vidim razlog da dobijem ban. Zasto bi me banovala? Zatvorite temu ako se ne mogu prijavit def za koje mislimo da su za brisanje.
Ne vidim razlog za banovanje. Ako te ne mrzi, linkuj te definicije koje predlažeš za brisanje, pa će biti odlučeno da l' da ostanu ili ne.
Definicija je plagijat Lupusove, mada to nisam znao http://vukajlija.com/8-mart/141185
Ne mogu linkovat jer sam preko mobilnog na vukajliji. Ali mogu predlozit ovako kaizenovu definiciju pljeska za brisanje ona mi je bas zapala za oko.
Ne mogu linkovat jer sam preko mobilnog na vukajliji. Ali mogu predlozit ovako kaizenovu definiciju pljeska za brisanje ona mi je bas zapala za oko.
A zasto prvo ne predlozis svoje?
lepo rečeno merci
ovo je tema za prijavu postera i defki za brisanje,ne za svadjanje.
samo toliko
Naravno da imam i ja materijala za brisanje, eno ona bosanski ili bošnjački ne znam kako jos nije obrisana kad je nidje veze sa definicijom. Obrisite sve ako smatrate da nevaljaju. Nisam ja sujetan.
"pljeska" je sleng i ne treba da se brise.
Ja se ne svadjam samo sam primjetio da kaizenove def nisu kvalitetne (pogotovo pljeska) a smatram da moderatori i administratori kvalitetom def treba da su ispred svih
Pa fino kad prijavis svoje koje mislis da ne valjaju i kad skupis bar petinu njegovih glasova, onda prijavljuj tudje i mozda te neko i ozbiljno shvati...
Pa sta ako je sleng? Ća je kuća, ali to nije definicija
Procitaj citav naziv sajta.
Pa sto onda niste stavili zabranu koristenja foruma clanovima koji nisu bar godinu dana na vukajliji. Moje definicije koje vam ne valjaju slobodno prijavite i brisite. Sta se svi nadigli zato sto ocu da se kaizenova def pljeska obrise? Nije kaizen Njegoš pa da ga toliko branite. Definicija je po meni veoma losa i ja ostajem pri tome da treba da se brise kao i sve ostale lose definicije
dobro,ti si prijavio,ostali će to razmotriti i kraj priče...