Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. Moja apsolutna podrška Mensurovom predlogu za brisanje defki.

  2. http://vukajlija.com/proseravanje
    Sliku na ovoj definiciji! Bolesno, stvarno bolesno i ne primereno ovde.
    I molim da upozorite člana da ne stavlja tako nešto više.

  3. Молим модераторе да ми избришу ове дефиниције:

    http://vukajlija.com/boris-novkovic/68662
    http://vukajlija.com/reparacije-pancevackog-mosta/25141
    http://vukajlija.com/nato-agresija/32819

    едит: обрисано

  4. obrisao sam sve osim labudovih muda pošto mi se baš sviđaju:D

  5. Ok. Pokusacu sledeci put.... :)

  6. Nemoj mesjo da budes tako surov.:D

  7. http://vukajlija.com/koza/22657
    Vulgarno i glupo.Vidim da sam je ocenila,samo se ne secam dal sam dala plusil minus,i ne znam zasto odmah nisam prijavila za brisanje.

  8. Predlažem za brisanje definiciju:

    http://vukajlija.com/jasenovac/69638

    Definicija ne da je crni humor već je morbidna. U Jasenovcu su ostale kosti sedam članova moje familije. Mojoj majci su tamo likvidirani: otac, mati, četri sestre i brat.

    Ne samo zbog mojih nego zbog svih žrtava tamo postradalih ovakve definicije treba brisati jer vređaju i pomen na njih i dostojanstvo svakog čoveka koji je normalan.

    Predlažem autoru definicije da svoju sobu u stanu (ako je uopšte ima) proglasi hotelom sa pet zvezdica, neka se zatvori u nju i neka ne izlazi iz nje barem petnaestak dana (bez hrane i pića), pa ako mu se svidi neka tamo i ostane zauvek.

    Svaka lepo napisana reč pomen je i cvetak položen na grobišta postradalih žrtava. Svih, apsolutno svih.

    /обрисано.

  9. @kuvajlija

    Моја дефиниција није имала за циљ да икога увреди, и апсолутно није одраз непоштовања према жртвама у Јасеновцу, бећ је својом формом и садржајем имала за циљ управо обрнуто - да такође опомене на ужасни геноцид који се тамо догодио. Ти и још неки сте је само протумачили на криви начин. Уколико ти нешто значи, ја сам родом из крајева чији је народ највише пострадао од усташа у 2.свјетском рату, и такође сам имао своје претке у логорима и комшије у самом Јасеновцу. Моју прабаку су усташе живу спалиле '41. Зар мислиш да бих ја могао да се спрдам са таквим стварима поред ових чињеница? Дефиницију сам написао из разлога што сам сматрао да појам управо заслужује да се нађе на Вукајлији из поштовања према тим нашим мученицима, и она је била таквог облика јер сам сматрао да ће људи схватити да опомиње на геноцид који се десио, па макар и са одређеном дозом црног хумора.
    Жао ми је што си криво схватио. Да сам знао да ће доћи до овог, не бих је ни поставио на сајт, или бих је и сам раније обрисао.
    Ја ти се ипак извињавам, и поред тога што је твоја лична порука изнад према мени прилично увредљива и, да употребим твоје ријечи 'вређа достојанство нормалног човјека', али бих те разумио и да си ми упутио теже ријечи, јер си очигледно ово тешко емотивно доживио. Размисли још једном о свему хладније главе. Ако можеш, праштај, шта друго да ти кажем.

  10. Moderatorima hvala.

    Zeljček - imaš PVT.

  11. Замолио бих модераторе да обришу доле наведене дефиниције:

    http://vukajlija.com/bozidar-djelic/43867 - неквалитетно
    http://vukajlija.com/stare-uzrecice-i-fraze/41747 - неквалитетно
    http://vukajlija.com/veliki-burazer-na-pinku/57832

    едит: обрисано

    Хвала :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.