Moram nekom da se izjadam :((

  1. па оћу највероватније, али ме живо занима шта се сјебало

  2. Ја данас покушао да замијеним шарке на лаптопу Леново Г580, пукла једна прије 2 седмице и ја наручим на ибеју, стигле данас. Извадио батерију, скинуо задњи поклопац и пар шарафа и не знам како даље. Погледао неки клип на јутјубу да видим како иде и кад сам видио да треба читав лаптоп расклопити одлучио да однесем у сервис. Немам ја живаца за то срање. Јебеш 20 марака.

  3. Bata Sale

    Mirise k'o cek od penzije! :D

    Natnat
    Koji parfem nosiš? Možda neki koji privlači babe.

    Oriflame Dark Wood, sa mirisom drveća. Ne mislim da miris drveća privlači debele bake, nema mi neke logike.

  4. Naišao sam slučajno u Google Play na H&M aplikaciju, instalirao je, video nekoliko stvari koje su mi se svidele. Otišao juče u prodavnicu. Ušao. Osetio se ekstremno ružnim. Izašao. Kupio knjigu.

  5. Ne mislim da miris drveća privlači debele bake, nema mi neke logike.

    Možda ako je čamovina.

  6. Koju knjigu, Lujza L. Hej, "Moć je u vama, naučite da volite sebe''?

  7. Ne. "Baudolino" od Eka.

  8. To je dobra knjiga, samo mi se su mnogi sve razočaraniji što se knjiga više bliži kraju.

  9. pa čitaš samo do pola, kao ruske klasike

  10. Smrzoh se. Ujutru kad sam pošla bilo 17 stepeni, kad sam krenula kući pored kišurine spustilo se na sedam.

  11. Pao snijeg u Užicu... Smrzli smo se ko pičke...

  12. Brus, fora je u tome što priču počinje sasvim realistično, a završava kao avanturistički srednjovekovni roman. Ali vidi se da je to njegova igra žanrovima. Ko voli, super. Isto kao te ispljuvane Ruse realiste. Uostalom, jesi li čitao neki francuski ili engleski realistički roman? Mislim da nisu Rusi problem, bar ne u književnosti.

  13. браћо јел смрди смог

  14. Ma ne sporim ja Eka, daleko bilo, nego mi bio simpatičan način kako si opisao. Kako i sam kažeš - ako si odabrao žanr ili pisca onda bi trebalo da znaš šta čitaš. Mene knjiga može razočarati samo ako ne mogu da spojim autora i stil. Kako kad bi Bačić-Alimpićka napisala istorijski roman ili Jelena Karleuša dopisnicu.

  15. Vićeš kad Karleuša napiše božićnu poslanicu, to će biti hit, rirku da objavi i opa

  16. To bi morala da objavi i SANU u svom godišnjaku.

  17. Vendi još bolja, skoro sam negdje čitao Blic ili tako neke novine da je Vendi bila sa patrijahrom na sastanku i imala neko viđenje čovjeka u njenom fazonu nešto čovjek je krst dakle i horizontala i vertikala, tako nešto jebote

  18. Hm, ima to smisla...

  19. Nisam pratio šta ste pisali, ali to za viđenje čoveka što mrljo spominje, to ide valjda da je je jedna "prečka" ljubav prema Bogu, druga ljubav prema ljudima (i celokupnom živom svetu u globali). Pa dolaziš do zaključka da, pošto za formiranje Krsta moraš imati obe "prečke", tako i bez ljubavi prema Bogu nema ljubavi prema ljudima, i bez ljubavi prema ljudima nema ljubavi prema Bogu, odnosno da nema vere bez toga dva. Ne možeš biti vernik ako te "ne krase" obe stavke.

    Ostalo mi u pasivnom pamćenju, čujem ja to tako svašta nešto, pa mi se "javi" ovako, a naš zaključak je da je Vendi genije, tačnije da je uspela da zapamti rečenicu, koju je posla izdiktirala novinaru Blica.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.