Moram nekom da se izjadam :((

  1. Kaka pluca na po srca....na moreta bio..

  2. a da probas da odes kod lekara?

  3. "Pa da mi nađe nešto?" Ne budi lud, ruse.

  4. preko neta je bolje,net sve zna.sve sami strucnjaci za sve i svasta.pored moljenja za internet status znaju i da lece i stravu onlajn razlivaju.

  5. Imam veliki problem, stvarno je ozbiljno, znam da će 99% vas misliti da trolujem da se sprdam ako kad razmislite malo bolje skontaćete da je realno tako, ne samo kod mene nego i kod mnogih mladih ljudi u svetu. O čemu se radi: ja hoću da budem opasan momak, kriminalac ali mi mama i tata ne daju

  6. Malter, cigla, dobro za mišiće, žene vole plećate mladićAAAAAOOOEEEEEE

  7. Ubij mamu i tatu.

  8. Pitaj ih da ti dozvole kad pojedeš svu boraniju i uradiš domaći.

  9. LJEPŠE OD PARIZA, LJEPŠE OD LONDONA, SELO MOJE IZNAD POLIGONAAAAAAAAA!

  10. Ne mogu vise da trpim, stalno mi se mesaju u zivot

  11. Odselio sam se pre 10 dana pa je keva plakala svaki dan i molili su me da se vratim kući, i ja debil popustim i vratim se. Voleo bih da nadjemo neki kompromis

  12. https://www.youtube.com/watch?v=tTcUWKocZDc

    Počni slušati pravu ziku za zhestoke momke i pogledaj RANE jedno 15 puta, dok ne naučiš napamet. Zatim se obuci kao oni iz filma i koristi njihovereplike dok te neko ne ubije bejzbolkom jer si ret.

  13. Maestro, idi na VOS, tamo pokupiš prvo terminologiju iz Munzea, posle će sve biti lako.

  14. Ma nije meni problem u fazonima nego u ćaletu i kevi

  15. Meni su moji jeli džigericu i nabijali depresiju dok se nisam odselio, posle toga sam postao 60% drugi čovek. Mislim, moji nisu loši ljudi, ali ako postave atmosferu tako da ti osećaš konstantnu napetost, a sve okolo je raspad, i ne možeš da funkcionišeš - pali! Malo je i njima i meni bilo teško kad sam otišao, pa se i to dovelo u red, sad se vidimo par puta nedeljno, i to je to. Nemoj sebe sjebavati zbog tuđih hirova.

  16. Spava mi se neizdržljivo. A moram da budem skoncentrisana maksimalno za ovaj poso koji trenutno radim.
    A spava mi se da ću plačem.

  17. Си неки деминер??

  18. Jok, al unosim podatke.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.