Moram nekom da se izjadam :((

  1. Ne zaradi, u mom selu za zidanje max 25 evra dnevnica i to ako zajebeš gastosa. Znam, radim preko leta.

  2. u ns je dnevnica za pomocnog radnika 2000,za majstora zavisi od toga koliko je dobar.moze da uzme 7500 za 2 dana.neka bude i 6500,nije ni bitno.poenta je da dobijes 2-3 sljakerske dnevnice.

  3. ovde je evro sat za šljakera, max 3 evra sat majstora, najbolje ako radiš stiropor ili pločice

  4. Јес мајку му. Стиропор најбоље. Радио један стиропор па сад посто прецедник.

  5. Kažem ti ja, iskustvo je čudo :)

  6. Брускиш, како те ја готивим. :) Обећавам да кад Војвода узме власт тебе нећемо да хапсимо. Објаснићу им да си кул и да су ти напредњаци метнули путем влашке магије менструацију у кафу кад си дошао на први састанак :))))

  7. ljudi koji su kaldrme postavljali imali i 350 po satu.0d 07-17 radno vreme.al ono je pakao.

  8. To je jedina stranka u kojoj nisam bio - svi mi ortaci Radikali, pola familije glasalo za SRS deset godina, da sam bio u radikalnoj ne bi nikad ni prelazio u SNS :)

  9. Ћути. Нисам ни ја. Једино сам званично члан СПО-а био. До 2003.

  10. svi su oni kumovi.

  11. pazi, nisam ni tamo bio, ja sam mislio da su se oni raspali još 1998-e...

  12. Сви сем Тачића.

  13. Тачића

    Kako sam se sad ismejao nemaš pojma :)

  14. Не сери сад. Па ја чак мислим да сам овде покупио то. На неком од постера, неки фотошоп Ивица и Хашим спојени у Тачића. Како ти то ниси видо а ја јесам, а дођем сваке преступне године?

  15. Pa nisam, ja postere gledam jednom u tri nedelje, a i onda samo prve tri strane ili pobrišem one koji su u minusu. Ne pratiš pa ne znaš da to nije moj sektor :)

  16. Објаснићу им да си кул и да су ти напредњаци метнули путем влашке магије менструацију у кафу кад си дошао на први састанак :))))

    Ја само да ти кажем да и мене узмеш у обзир код Војводе. Проглашен сам за Шешља међ' напредњацима, јер сам указивао на стране плаћенике... овај прелетаче. Лолололо

  17. Оћу и тебе. Не зато што те волим, него зато што си генерација :)

  18. Роберто, никако у Велингтон, дува разлама, ни у Крајатчрчрч (само ти се казује). Јужно острво прељепо. Гудлак. Поз чевуа :)

  19. Миле Бубрег
    Роберто, никако у Велингтон, дува разлама, ни у Крајатчрчрч (само ти се казује). Јужно острво прељепо. Гудлак. Поз чевуа :)

    Hvala, imaću to u vidu, mada ja nešto gađam na "ouklend si ti?"

  20. А јок, ја сам кенгурија, то ти следује после 4 куке на НЗ, неизбежно :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.