Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Poslala mu PVT.
Marcipan?
Cakana, na pogrešnoj si temi! :P
Ako ti tako kažeš...
Jes, ja kažem, osim ako se ne žališ na mene ili si jela neki gadan marcipan. :)
Bogamu, al' narod pobudali za sat vremena.....
Ma jok bre, po tom pitanju je sve u savršenom redu. :)
Pokušaj da ne očekuješ zahvalnost za bilo šta učinjeno i bićeš o.k.
Ne očekujem zahvalnost, očekujem prostu kurtoaziju da me oteraš u pičku materinu ako se tako osećaš, a ne da gatam u plećku pitajući se šta misliš. Suma sumarum, draže mi je kada si iskren i odjebeš me po kratkom postupku nego me zavlačiš i praviš brižnim idiotom.
Последња два поста су сажета моја борба са људима. х))
+++ лололо
+++ лололо
Да. Борба. Хњо хњо.
:)
А јесу потрошна роба, јел да енеми?
Ето, тако ми често последњих година дођу жуте минуте и често ми онда дође да отерам све у три лепе, па онда кренем да ширим негативну енергију, па онда напишем деструктивну и демотивациону дефиницију, па изпиздим што ми је људи хејтују, па ми је модератори избришу, па онда испиздим што ми је дефиниција избрисана, па још више испиздим што сам је уопште и написао, а све ово је последица многих других ствари о којима бих могао роман да напишем.
Не тражим помоћ, не тражим сажаљење, не тражим разумевање. Дошао сам овде само да се изјадам. Ова тема за то и служи. Да се изјадаш к'о човек.
Ваљда ће људи игнорисати ову поруку.
Decko nece da se 'vata sa mnom, kaze da me postuje.
Soul, zezaš?
Da. Dosadno mi je i nemam decka, pa sam ga izmislila :PPP
ja se mislio jadati kako su se sve žene razbježale kad sam okačio dvije svoje slike, ali kad pročita' ovo soulovo moje nema smisla...
Aha, onda ok :) Mislim, nije ok što nemaš dečka, al' će bar hteti da se 'vatate kad ga nađeš, za razliku od ovog imaginarnog :)
pročitao sam ovaj nick kao forget-me-nat
Ахахахахахаха, па тако ти и треба кад бичујеш људе... :Р
Forget, ovaj imanigarni je bas slepac neki teski :)
Enemi, zasto me stalkujeeees?