Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma bilo je i gorih kriza pa se uspijevalo a život je previše kratak da se previše zadržavamo na problemima.
Prekrižiš i kreneš dalje, jebiga, kamo sreće da sam to uradio kad sam trebao.
skočimiš, uuu, kakvu sam ja gomilu uvreda doživela prošle nedelje ne bi verovao..moraš nešto da ukapiraš-naši roditelji ne shvataju razliku između pljuvanja osobe i pljuvanja postupka. tako da kada ih iznerviraš što recimo nisi posle pet dana ponovo oribao kupatilo(kao da ga vojska koristi pa mora u sekundu pet dana) počnu da te pljuju od glave do pete i posatješ najgora nakaza od deteta na svetu..
e sad ja znam da bi na primer moju majku uništilo kada bih joj nabalnije grubo odbruisila i da bi to doživela kao moju mržnju prema njoj, pa se zato iskuliram..a posle se smirujem satima i jedem ko nenormalna..
znači, znam kako je i tu je geografska udaljenost i finansijska nezavisnost jedino rešenje. radi na tome, ja sam tu taktiku odabrala:)
kornelije, imala sam druga u srednjoj koji je počeo da pušta kosu i odmah ostao narkoman za polovinu generacije. ironija je što je stvarno postao narkoman:)(nije smešno). molim te nemoj da se vodiš ovim primerom!:D
samo precrtaš i kreneš dalje,ne valja gomilati gnev u sebi,gledaj da se izoluješ što više i izopštiš i fizički i finansijski,tada će sve biti bolje.svako bira život koji živi.
Ma da bar pljuje i kune djecu nerođenu za nešto što sam skrivio pa da i shvatim....
No, nije bitno, raskrstio sam s zlotvorom i ćao.
pričaš u vatri i dalje,ohladićeš se i videćeš tek.
što bi safo rekla,da parafraziram,mada mislim da je baš i ovako:
- kad ti srce obuzme bes,gledaj da tvoj jezik na prska uludo.
nikad ne slušaj ženu u afektu, to ti je moj najiskreniji savet..;)
оцрнили су ме на дефки, промашујући поенту дефке, и још сам испао б92-неолиберо-чедовиште. :С
Bolesna sam, zapušen mi nos već dva dana, više ni kapi ne pomažu. Ne znam šta da radim, najradije bih samu sebe počupala koliko sam nervozna.
Legneš u krevet i cirkaš čajić od kantariona, naš koji relaks. :))
A ja samo od kamilice i nane pila. 'ću da probam, valjda će da pomogne. :)
Čaj bolje deluje kada je nezaslađen ;)
Oni koji piju caj brukaju porodicu. A Vucice? :))
Znam za to, ali hvala na savetu. :) Veruj mi da bih pila bilo šta samo da mi bude bolje.
jutros kad sam krenuo da piškim iz wc šolje mi je izašao novinar b92 i rekao mi je da je novak đoković mnogo dobar dečko
I meni, pre neki dan. Brka neki, simpatičan i slatkorečiv. Nije me to sprečilo u daljem uriniranju.
Sranje, smanjili mi platu za 100jura. Onako. Nisam jedina, ali eto...
Popila sam korpu :) Rekla jednom decku da mi se svidja, on me na finjaka odbio :) Eto, malo sale na sopstven racun nije na odmet. :)
E, spavka, mora se i to nekad. Bolje da pitaš, neg' da zalud skitaš. :)
Što mi to nešto zvuči poznato. Ista situacija letos, samo se ja nisam šalila na svoj račun kao ti, nekako nisam mogla. :)
I ja kazem, Smorka :) upravo tako, lepo si srocila :) ko pita, ne skita :)