Meni se godinama sve više piša kako se približavam kući, a kulminira dok otključavam ili ulazim. Ne znam što. Skoro se upišam jebote, odmah sa vrata trčim u wc.
Meni se godinama sve više piša kako se približavam kući, a kulminira dok otključavam ili ulazim. Ne znam što. Skoro se upišam jebote, odmah sa vrata trčim u wc.
e ovako... poslušam ti ja coukg i odigram tiket (real 2-2 i čelsi gg)i sve lijepo ide... kad ono cska izjednači u 93. minuti i ja kao u fazonu ajd ko mu jebe mater ionako sam tih 10 jevreja dobio od kladionice i kao neće ni ovamo pasti gg... kad ono kru te jebo 2:1 u prvom poluvremenu... PA MAMU IM JEBEM NENORMALNU... i još đe mi čelsi gubi to je tek posebna priča...
Aham, oće to :) Znači nervozan sam što sam bliže kući? lolo
Pa treba otključati vrata pobogu!! lololol
Mhm, teško je ući. :)
khm..khm.. taj fazon Čake. Dok nađeš pogodan ključ ono krenulo.
A jes to zajebano stvarno.
Nemam pojma matematiku, a sutra test. Što je najgore, niko u razredu ne zna ništa, tako da smo najebali kolektivno.
čače, meni se u kolima dešava slično.
+1
Ode prostata u Honduras.
Nema Uroša. :(
'beš sajt...
e ovako... poslušam ti ja coukg i odigram tiket (real 2-2 i čelsi gg)i sve lijepo ide... kad ono cska izjednači u 93. minuti i ja kao u fazonu ajd ko mu jebe mater ionako sam tih 10 jevreja dobio od kladionice i kao neće ni ovamo pasti gg... kad ono kru te jebo 2:1 u prvom poluvremenu... PA MAMU IM JEBEM NENORMALNU... i još đe mi čelsi gubi to je tek posebna priča...
eto, nije mi lakše, al ajde...
Udineze dao 3 gol iz nepostojećeg penala koji me je srušio za 10 jura.... smrde najgore mrš govna licimurska kurve masonske
tripjem dse da vade ljudi pistlj iz torbi akd zavuku ruku ili u dzep.
Kada ti naiđe ponovo taj trip, ti zavuci ruku u svoj džep ili torbu. :)
Pufnice na čemu si? Jel si overila ili ti je rastatura prsla?
ahahhhahhahahah! probcuuu! svaku dan tako eni!
Napila se. :)
вечерас глумимо да смо пијани. Кул, ово ми се чак и свиђа
bambi jsjasi.
Pa to je lepo, onda je srećna.