Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Taj je 100din :)
Uje, bolje onda sam da pravim :)
Ма јоок, лепо одеш на неку њиву, накрадеш се кукуруза и наједеш к'о човек.
Ja sam pošten.
Ја нисам и лепо ми.
U jebo te, 2 sata je, mora se ujutru radit'.
što jes jes
natiču mi noge stalno, ne znam šta da radim
već danima su kao krofnice
maži džema... :)
Kaizene poserem ti se u promjene na sajtu, tu posebno mislim na dio sa avatarima!
a neeee... ja imam problem, a ti me sprdaš :DDD
au ja 'dem na operaciju
ono kad moraš da se nacugaš da bi zaspao
Već oko 2 godine imam taj problem. Jedno vreme, dok nisam nabavio ženu, sam pred spavanje tukao kartončić od 6 piva ili, ređe, pola litre jegera. Redovno. Sad sam prešao na druge, ekološke metode: par krugova oko stambenog bloka pred spavanje i dnevno litar čaja od matičnjaka. Jes' mlakonjski, ali da znaš da deluje.
Nisi probao da drkas?
lukse, imaš u coop-u jedan dojajan čaj "za uveče". sadrži i matičnjak i svašta nešto, baš je kulj :3
lukse, imaš u coop-u jedan dojajan čaj "za uveče". sadrži i matičnjak i svašta nešto, baš je kulj :3
Kristinče, hvala na savetu. ;-) Skuvaću porciju za mene i za tebe, pa ćemo onda lakše da spavamo lolo
da znaš da bih mogao jedan krug kera da prošetam po šoru, ionako mi on delom ne da da spavam, hajvan neiživljeni
edit: ovo može i da bude odgovor i na yeahbačev post haha
Bromazepam od 3 za konje i spavaš k'o beba. Najvažnije: ne budiš se noću. ;)
idi u neku prodavnicu rinfuz čaja i traži da ti naprave kombinaciju majčina dušica/hajdučka trava/indijski čaj u odnosu 1/1/2 i to pij sa jaaaako puno šećera... ima da spavaš ko beba, ja se par puta i upišao jer nisam mogao da se probudim... :)