Moram nekom da se izjadam :((

1. Vidm neke pozitivne uticaje bliske okoline :))))

Hahahaa, da, zna se ko se brine za ishranu. :)) Mada, pasla sam ja pomalo trave i pre. Samo što prema ishrani nemam konkretan odnos: nako, kolko treba da se preživi. :)))

Pufnice, neka salatica sa nekim silnim povrćkama. :)

2. Vidim da ima blitve i paradajza, pljeske su verovatno od bundeve, a integralni pirinač sa bambusom, prazilukom, kikirikijem i verovatno žitom...

3. Aaaa, pa vidim to i ja, daj recept!

4. Ako ovo nije blitva nego gomila peršuna onda je u pitanju tabulah :)

5. islamski fundamentalizam...

6. Pazi što Nata gađa! :))
    Šta znam, ja ne kuvam, gledala neke sličke sa zdravom hranom, a ova je mnogo lepa. :)) Kad je vidim, mogu da se zamislim kako pasem travu na duže staze. :)))

7. Hvala na ideji za sutrašnji ručak, puna je pijaca bundeve!!!

8. Zatvorili temu, nije prezivela ni 20 minuta :(

9. Ne znam kako da se probudim sutra. Zaboravila sam mobilni u kafiću, dobro ga drugarica ponela sa sobom, ovaj normalan sat mi ne radi jer nisam promenila baterije... Nemam šta da navijem da me probudi. :'(

10. Писао сам дефиницију 15 минута, правио куле и градове од ње, креативисао у пичку материну и сконтао да је жешће срање и онда сам оставио само прву реченицу. Јебена блокада.

11. http://www.prijatelji-zivotinja.hr/data/image_2_6293.jpg

Ovo krajnje lijevo i ono okruglo u lijevom donjem uglu izbaciti i imate savršeno zdrav obrok. :)

Elem, da se izjadam.

JEBEM TI PLANETU NA KOJOJ SE RODIH OVAKAV, JEBO ME SVAKO DA ME JEBO!

Što se ne rodih ko neki jašar pa da, umjesto što idem po fakultetima i gledam marvu kojekakvu koja će sutra biti INTELEKTUALAC I AKADEMSKI GRAĐANIN serem im se na akademiju i ugled i intelekt, da fino sjednem u askonu trula višnja uz vako brdo ide 120 u trećoj, odem na autobusku stanicu, sjednem kod Mire Krčmarice na prljavu stolicu za uflekan stoljnjak i za marku dvajes pijem teretnjaka i slušam Kemala Malovčića iz ere Mileta Basa kako uz sintetičke gajde zavija ZGO-DNA SA-MA KRAJMOMAKASTO LUD JE KO TI TUGOM SRCESLOMIO-TA-RA-RAM-PLJUS po čineli i tako popijem svu dnevnicu zarađenu na guranju japanera betona na osamnaesti sprat, uflekam havajsku košulju otkopčanu da se vide dlakava prsa i sjebem antilop mokasinke navučene na bijele čarape kad ugazim u pseće govno na nekoj livadi đe sam povraćao.

Da li je moguće, OOOO BOG TE JEBO!, da jedan čovjek od 40 godina, zaposlen u policiji, dobar policajac, da glumi šiparicu i da se toliko jadno i ljigavo uvlači u profansku buljetinu? GDJE JE SAMOPOŠTOVANJE, ROĐENIIIIIII? ALOOOOOO!!!
    Jebem im mater uvlakačku, ŽETONČINE! FUJ, GADE MI SE, GADE! Sjebade mi dan i sedmicu, više mi se ni kita ne diže, upropašten sam načisto, jebem ti akademske svijeće slavske. I ONO JE BOLJE OD MENE A? ON SE MOŽE UVUĆI U PAKŠON JER JE PREMAZAN SA ČETIRI TUBE VAZELINA JEBO GA OTAC NAKARADNOG I TO GA ČINI AKADEMSKIJIM OD MENE I BOLJIM STUDENTOM? A, ne, ne, takve treba vješati po banderama, dati im kartonče ko Musoliniju, da drži u ručicama ko ciganče kutiju užegle napolitanke i napisati IO SONNO ŽETON! i objesit ga.

12. Au Tito...sto si otvorio dusu....Ja dosao kukati sto sam osta' bez cigara u 1h posle ponoci a najblizi dragstor 2 km....al' posle tebe jednostavno nemam volje za tim :)

13. Mislim da mi nije mnogo pametno što sam pre sat vremena pojela burek...

14. Mislim da mi nije mnogo pametno što sam pre sat vremena pojela burek...

А шта ћеш ако не бурек? х)

Тито, што се пре навикнеш на такве ствари пре ће ти бити живот лепши х))
    Или буди такав и пробијај се, или немој да будеш и не обазири се.

15. Enemi, tad mi je bilo lepo, al' mi je sad teško, mislim, mom želucu je teško :)

16. Живот је један!!! х))) Попиј нешто газирано или шта ти ја знам... Ренисан? х)

17. Prije pola sata se zaglavih u liftu, a kreten jedan, nije trzao gore-dole, kao i obično već se tresao i sajle škripale sve u 16, jebo im ja sve po spisku. Problem je u tome što je na ovaj jebeni dan bio u BL gadan zemljotres pa sam bila ubjeđena da ću se, onako kvalitetno, skršiti sa devetog do podruma, pa da će me morati skidati špahtlom. Jebem li im sve. A kao napravili nove fensi liftove. Gamad.

18. boli me vrat,ubija

19. Ne uvuče se ja nikom makar mi za života trebalo. Ja sam čovjek, nisam ljuštura.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.