Moram nekom da se izjadam :((

1. trebali ste meni ranije da kažete da su orgije u pitanju...

2. ja ne idem, srce...tako da, džabe bi išla....

3. ja sve sjebem. a ček.. ovo nije tema o beskorisnom talentu. ali ok. smeta mi to.

4. ne daj se Ines..ova Kristina...

Kristina, Kristina....

5. ne daj se godinama.. :D

6. dobra vam noć prijatelji, dobra vam noć dobro nam došli...

7. Ništa nije uredu ali nije me briga.Prestanimo da se samosažaljevamo i glasno i jasno recimo svima da nas jednostavno nije briga.

8. u pravu si srce,ako ti ne ideš to će biti nešto bezveze,dobro si mi reko...

9. pa to ti pričam...bolje ja i ti u četri oka da se nađem, da se provedemo za svoju dušu..u nekoj kafani,

tu na našem mestu starom, čekaću te ove noći...

dragana mirković, jebote...:))

10. ja idem samo ako Petar Pan Pezo$ ide

11. a posle kažeš idiotska osobina,izedu ti kurac dušmani...pa ti uklapaš draganu jebenu mirković i to tačno tamo de treba...aj pevaj još malo...

vidimo se u 4 oka,na kafi iz trsta...

12. može bre Kosmo..to mi kaži....i to mi radi uh, to mi radi ah, jer ti možeš da mi radiš sve...

13. У дубоким сам гомнима а немам коме да се поверим. И решење не видим.

14. nem0 otvori dušu....ako ne nađemo rešenje onda lepo da se samoubijemo.
    Ollanik ti si muško, kako ćeš ti da me tešiš jbt!! :D

15. И плус је Звезда испушила.

16. Mnogo se smorim kad me par dragih ljudi skapira pogresno.
    Najcesce ovako na netu ili smsom.
    A u poslednjih par dana mi se to vise puta desilo.
    Nemam pojma sta je u pitanju. Ali uzasno me sjebe.
    Ja se zezam oni shvate ozbiljno. Nije mi jasno sta radim pogresno u poslednja dva dana. Ali desilo mi se 5 ili 6 puta juce i danas :/

17. Čurč, ljudi se plaše zaraze, to ti je...

18. Izgubila Zvezda, osećam se kao govno.
    Črčila vidiš li ti moj problem, ništa se ti ne brini, to tvoje je sitnica, a ja danas pred srčkom bio.

19. Izgubila Zvezda

A? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA fuck...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.