U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
opa tri prema jedan, fer plej nema sta
zene me napadaju jer misle da sam sovinista muski mi zavide :)
PS
ako je neko u BG-u i ima slobodnog vremena i dovoljno para da me finansira sa pivom u gradu videce da ne lelemudim
PPS
ako neko nije i pocne da se vodi mojom filozofijom Ugly girl need love too moze se naci na temi sa istim problemom ;)
PPS
bolje da zalis za nesto sto si uradio nego za nesto sto nisi uradio
PPPS
ako nisi student onda lazi, ja u srednjoj sam bio sa ukupno zena da mi mogu stati na prste jedne sake, tri. ne vise. mozda sam zeljan ali nisam ja kriv :)
kita raste do petnaeste ;) posle samo navlace naivce na razne preparate :)
Jesi ti bio u ratu il' si rođen tako sakat? :)
Убићу једног лика.
Aj ubij jednog i za mene.
Ma šalim se. 12 - ka, bez glave, a glava k'o u mačka...
Јеби га, не радим са стране.
Moram nekom da se izjadam: Hugo ne radi sa strane. :((((( Moram sama d'ubijem čoveka. :((((((((((((......(
noge ki vrljike, a oci kao punjene paprike, klempave su mi usi redovno ih mrdam kad cigaru pusim, na razdeljak kosa da ljubim devojke ne mogu od nosa, zubi ki tarabe :P
Убићу једног лика.
Који си хулиган :))
Мора и то неко. Време је.
eto.... brutalno sam ispaljena veceras.... eto jbg :(
Ovako imam mladjeg burazer. Problem je što mali non-stop pipka mački vaginu. Ne možeš ga odvojiti. Probali smo na sve načine da mu skrenemo pažnju ali on nikako ne zaboravlja i posle 5 minuta opet se vraća na istu radnju. Da ga vodimo kod psihologa, psihijatra ?
Molim bez prdenja sa odgovorima ,stvar je ozbiljna i zabrinjavajuća.
Koliko ima godina?
ниси навео веома битну ставку, колико има година?
4 i po
Koliko ja vidim, mačka je ta koja treba da se izjada.
idi u kurac ahahaahhahahaahahah
Tulumbac jel sam rekao bez prdenja!
Pjer prilicno sam siguran da ce prestati i zaboraviti da je to ikad radio jer je bas mlad...
Samo mislim da bi to moglo da mu stvori traume u buducnosti ako ga budes zajebavao kad poraste.
HAHAHHAHA