Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sliku daj mordos
Opalio me drug vratima po prstima EVO SAD SVE PLAVO JEBEM LI MU PLAVO NEBO I NJEGOVOG BOGA ŠTO IMA PLAVE OČI DA MU JEBEM NESPOSOBNOG I MENE ŠTO NE PAZIM KAD SAM OKRUŽEN NESPOSOBNIM BUDALAMA
tvoj drug baš nema sreće, kod kineza 4 je nesrećan broj
i mene je jednom opalio drug :)))
Ako okačiš svoju fotografiju možemo ti reći da li bi te i mi opalili.
Bi ako ste gejovi
Ne bismo mi time opaljivali, božesačuvajisaklonisvisveti.
joj bože
juče sam pojela 50 grama kikirikija i popila 2 kafe za cijeli dan, jer nisam stigla da jedem i sinoć sam se napila od 3 čaše piva, ubila bukvalno
i sad me toliko puca mamurluk da ću da umrem
mineralna voda sa dosta magnezijuma, banana i čaša piva - mamurluk kao rukom odnet
ja bih od toga piva bljunuo, ali kunem se u mineralnu vodu.
ne bi ako ga popiješ deset minuta nakon mineralne i banane, ali samo jednu čašu od dva deci
previše šećera ima u toj banani :D
sad sam jela čvarke, pošto sam išla jutros na pijacu, nadam se da će me spasiti :D
da uzmem malo sode razmućene u vodi?
узми убиј се
:* :D
potreban ti je kalijum, njega imaš u banani i bundevi pa ti vidi...
e joj :(
kad bih natjerala cimerku da ode u prodavnicu..
Мајо, само се напуцај доброг месишта, на силу-на силу и повремено заљевај киселом. Откуњај мало послије тога, касније ко нова будеш. Ја јутрос практиковао.
Vidro,čitajući ove tvoje postove, ja stek'o utisak da se ti izvališ na sećiju i kukaš dok mreža dobroorganizovanih rabova od jedno 5 cimera, docimera i prijatelja po komandi trčkara do prodavnice, pijace, kuva čajeve i meša puter po potrebi. :-D Vidra feudalac lolo
znači, suze su mi krenule od smijeha :D
jebote Lukse, ispade Vidra kao Džaba Hat :)