Jeo sam neku kiselo-ljutu supu u kineskom fast fudu. Brate, jedva sam pojeo pola. Ne znam da l' sam probao nešto ljuće u životu, jedem i trpam pirinač u usta al' džabe.
budi sutra kada ustanes blizu klonje.kada krenu zileti iz dupeta,nema se vremena.ja kada sam sjebo tu corbu,sutradan kenjanje zileta.na svu srecu nisam imao obaveza tog jutra.
budi sutra kada ustanes blizu klonje.kada krenu zileti iz dupeta,nema se vremena.ja kada sam sjebo tu corbu,sutradan kenjanje zileta.na svu srecu nisam imao obaveza tog jutra.
Već se psihički pripremam. Uspeo si celu da pohasaš?
Iz nekog razloga pasulj me iste, ali iste sekunde asocira na Bačjea. Imam pasulj narednih n dana, a i neko ispod sad krenuo da sprema isti. Tu negde znam da ima neka poenta, valjda.
oghma infinium
Ruke su mi led ledeni, ne znam više šta da radim.
Koji je to stepen zagorelosti kad se na forumu nejebača "jadaš" time da su ti ruke hladne, a svi znamo šta to po narodnom verovanju znači, dakle juuuu, pravi si zagor.
skoro celu,al iz 2 puta.kada sam alav,pa sam isao po principu platio sam,pojescu.sada ne bih jeo.ja sam mislio da nije to bas tako.prvih par kasika nisam osetio da je toliko ljuto,onda pocelo da gori.
elem, hoću i ja malo da se jadam
prekosutra imam intervju za posao za ameriku u bg-u, tresem se od straha
jebeni engleski i španski, stalno zamišljam kako bih se mogla zapucati usred razgovora :(
+moram da idem da kupim sako za intervju, a napolju je prehladno
+moramo cimerka i ja da pljunemo 4500 za internet, jer ovaj lik što je živio ovdje nije plaćao, nit namjerava, a i gazdarici je svejedno prilično, tako da ako hoćemo net, pare na sunce
eto tako
boksere, šaljivdžijo
ma miloše, znam i ja da ja mogu da prođem na nekom bilo kom poslu, bla bla
al konkurisala sam za najbolji, na najboljoj lokaciji
konkurencija-ogromna
biće krvavo :D
Usrali su superboul ovim govnetom od crnje valjda mu dođe Bruno Mars, pederčina.
Još se Bruno zove. Ko da je iz Čapljine. Bruno.
hahahha iz imotskog
Ladno Imotski :D
Uzgred, odlična utakmica.
Jeba ih Sijetl kvalitetno.
Iz nekog razloga pasulj me iste, ali iste sekunde asocira na Bačjea. Imam pasulj narednih n dana, a i neko ispod sad krenuo da sprema isti. Tu negde znam da ima neka poenta, valjda.
Ruke su mi led ledeni, ne znam više šta da radim.
Koji je to stepen zagorelosti kad se na forumu nejebača "jadaš" time da su ti ruke hladne, a svi znamo šta to po narodnom verovanju znači, dakle juuuu, pravi si zagor.
дал људи стварно гледају то америчко говно
skoro celu,al iz 2 puta.kada sam alav,pa sam isao po principu platio sam,pojescu.sada ne bih jeo.ja sam mislio da nije to bas tako.prvih par kasika nisam osetio da je toliko ljuto,onda pocelo da gori.
joj, pih, ta supa..
ne znate vi šta je ljuto :D
elem, hoću i ja malo da se jadam
prekosutra imam intervju za posao za ameriku u bg-u, tresem se od straha
jebeni engleski i španski, stalno zamišljam kako bih se mogla zapucati usred razgovora :(
+moram da idem da kupim sako za intervju, a napolju je prehladno
+moramo cimerka i ja da pljunemo 4500 za internet, jer ovaj lik što je živio ovdje nije plaćao, nit namjerava, a i gazdarici je svejedno prilično, tako da ako hoćemo net, pare na sunce
eto tako
Kako ti izgleda cimerka? Možda mogu da vam pomognem, xe xe
very hot
Ako bi kotebe prošla znači da je ok. Zovem te posle, idem da spavam malo. Čujemo se.
E ne verujem da prave neki problem za engleski, ja znam jednog sto je isao u ameriku a ni srpski kad prica ne mozes ga razumes nego mumla.
boksere, šaljivdžijo
ma miloše, znam i ja da ja mogu da prođem na nekom bilo kom poslu, bla bla
al konkurisala sam za najbolji, na najboljoj lokaciji
konkurencija-ogromna
biće krvavo :D
pusing roling cers je najbolji posao u amarici.
Originalne Calvin Klein gaće neprijatno čupaju kedla. Prave robu za one izdepilirane pedere, a nas baršunaste ko jebe.