Moram nekom da se izjadam :((

1. ma dam im kurac, i ovaj sam okvir platio 130 maraka/65 eura. ne zuljaju me, tj. jos nisu pocele...nadam se ni da nece, barem skoro.

2. Malo prljave zbog znoja i otisaka prstiju, ali su ipak do jaja.

3. Hoću da volim.
    I da se mazim sa nekom divnom djevojkom.
    Jer i meni treba nježnosti.
    Jebotekolač, posljednju nježnost koju sam dobio bila je na treningu i to kad su mi pokušali reversed triangle.
    Bem ti život.

4. Skočko, pa zar ne bi ti zaljubljen pre desetak dana?

5. Merilin, sjajno ti stoje naocare! Rejven apruvs.

6. Pa lepo ti stoje naočare. Ima ono kad odaberu one bez ikakvih okvira, samo stakla, to mi je nekako kripi.
    Ja zaista ne razumem kako ja još ne nosim naočare posle torture koju mi oči dnevno prolaze. Od kompa do hemikalija i knjiga, i sa kompa i ovako.

7. Хвалите се јер сте ћорави?

8. I hotni uprkos tome.

9. rejv, koliko kosta rejban okvir?

Ima ono kad odaberu one bez ikakvih okvira, samo stakla, to mi je nekako kripi.

Hah, meni ono izgleda dosta kulje. :D

10. Nemam pojma, te mi je sestra kupila, gasterka. :)
    A i njih ne nosim u javnost, ja sam sebi kupila druge sa tankim srebrnim okvirom, bile nesto manje od 10 hiljada din.

11. Meni izgleda nekako kao da me ispituje neko iz Gestapoa, naročito ako imaju svetle oči. Kao da čini facu strožijom. :)

12. Bujna mašta Smo. :)

13. Pre neki dan na vežbama ušao neki lik, iz druge grupe da odradi vežbu, mislim da su mu i trepavice bile plave, činilo mi se. Pitam drugaricu: ''Brate, ko je ovaj arijevac?''
    A ono ga posle čuješ: ''Dobro, danas ćemo raditi...'' xD

Da to me podseti, to sa naočarima bez okvira se odnosi samo na te svetlo-plavooke ljude, mada oni uvek izgledaju jezivo, Merilin ne bi sigurno izgledao strašno sa naočarima kakav god oblik da odabere, nema kripi facu. Naravno sem ovih.
    http://i1.ytimg.com/vi/EVcyNANK5cY/hqdefault.jpg
    Ali i tad bi više bio strašnjikav nego strašan.

14. smorka, prekini da mijenjaš nikove! :D

15. хаха, то су рејпист гласис, сморка које желим већ дужи период :Д

16. e, vrh ti stoje cvike, izgledaš k'o hipster :D

17. Nije k'o hipster, bas je sladak.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.