Moram nekom da se izjadam :((

1. osim ako ste siroti i ne vidite smisao da zivite

2. Сморка, јел знаш ти да од дроге може да се рикне?

Ko te to slag'o? :)

3. Od droge se riče.

4. Сморка, колко тражиш да ти средим папире на пар месеци, дођеш овде, добијеш епруветице и шибице и започнемо Кландестине цхемистри?

5. Nemojte mi Smokija navlačiti na greh, to je jedna fina devojčica koja će jednog dana biti sjajna udovica svom suprugu umrlom iz nepoznatih razloga.

6. Jeste, zabranjeno je kvariti Smorku.

7. Izbio mi kurcslus u kuci pre 3 dana.

Crko mi tv, frizider, komp, ruter, bojler, 3 od 4 ringle na sporetu i rerna, svi grejaci u ta peci, ves masina je prezivela bila je iskljucena iz zida.

Od para sto sam odvojio za stanarinu uspeo sam da popravim ta pec, bojler i frizider.
    Laptop rascerupo i sta je prezivelo prodao kolegama al nisam mnogo izvukao, 5000.

ponavlja se istorija od prosle godine i opet plata ne leze evo sad ce 50 dan, na racunu imam 9 dinara, imam nekoliko cekova al plasim se da ih pustim u promet.

Nek mi je Bog u pomoci.

8. Au bre Rade, bas te poteralo.

9. tebi se debelo isplati investicija u UPS

10. Mislio sam da se izjadam i naso temo, al onda sam procitao Radetov post i resio da nakrivim kapu rodila mi njiva...

11. umrlom iz nepoznatih razloga

Kako za koga. heh

Jao, Rade baš te poteralo. :(

12. Jebi ga. Prosla garancija za tv, popravice ga. makar to da ne platim..
    Sto kaze brus trebao bi ups al bi radije za gusu da vatam onoga ko je radio instalacije u kuci.

SRECA je sto ce me gazda sacekati za kintu jer mi kod njega stoje 2 depozita jos od kad sam se uselio, pa je i to dobro.

To su sve materijalne stvari i sve se moze popraviti, al kud bad sad sto bi rekli ljudi.

Ja se izjadam ponekad, al kad se izjadam sve userem. Stelefona sam prastajte za osisanu latinicu.

13. А јебга Раде, не знам ша да ти каем.

14. Plati čoveku kiriju, pičko! ( Jebaču se obraćam)
    Šta kao jako mi je žao nemam šta da ti kažem, pa da znaš da mi je mnogo žao jer ćeš mi i dalje trebati kad imam sranje s tehnikom... Pljuni pičko kintu i sad ti pomozi njemu, a ne da mu pružaš virtuelno sažaljenje!1

15. Кад будем пушио курчеве за паре ко ти имаћу да му дам. Помоћи ћу другоме, нећу куповати испите на медицинском.

16. Hehe... U manjku argumenata, jedeš govna! Klasično za tebe Jehove...

17. Које си ти то аргументе изнео несрећо?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.