Imam to i znam da sam imao sokovnik negdje u špajzu i maloprije pitam svoju darežljivu majku gdje je, znam da smo ga imali, na šta mi je odgovorila da je poklonila nekome, kao skupljao je prašinu i ta sranja.
- Joooj pa zašto to nisi stavila u podrum kao i sve ostale nepotrepštine, dole nema čega nem...
- E, ti si gledao neku utakmicu tamo, jel da?
Daj bre imaš i onu plastičnu cediljkicu, to ne može da bude više od 2-3 marke tamo gde prodaju plastična govna na pijaci. Ne verujem da je to više.
plastična cjediljka 30 dinara košta. :D
Eto, trijes, ja cenio da je oko 100, 150 :)
јерсте провалили да од кад је видра мод, уопште се није јадала?
Imam to i znam da sam imao sokovnik negdje u špajzu i maloprije pitam svoju darežljivu majku gdje je, znam da smo ga imali, na šta mi je odgovorila da je poklonila nekome, kao skupljao je prašinu i ta sranja.
- Joooj pa zašto to nisi stavila u podrum kao i sve ostale nepotrepštine, dole nema čega nem...
- E, ti si gledao neku utakmicu tamo, jel da?
Dragi Bravo,
čitavo veče sjedim i mislim da sam se usro jer nešto opasno smrdi na gomna i sad izvadim korčinu kad ono on smrdi na govna.
Jesam li ja peder?
da
Otkako je posiveo PVT i radi onaj broj gore-desno (tako makar kažu), niko mi nije ništa pisao :(
Piši sam sebi sa duplog.
http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/239/d/f/forever_alone_by_foreveraloneplz.png
Kako se toga nisam setio!
EDIT:
UMRITE OD MUKE!!!
http://www.dodaj.rs/f/1n/h/4SXjCFTn/pvt.jpg
та је од мене, немој да се правиш сада да ниси видео знам где ћеш бити у суботу
Nije od tebe, zakasnio si. Neko mnogo draži je bio prvi. Utata.
НИЈЕ ОД ТЕ ОСОБЕ!!! Реци да ме лажеш, реци да ме волиш! (нисам геи има нека песма тако иде сто посто, ја чуо)
Meni pisalo (2) i imala sam 3.
Можда су две од исте особе Нат?
Ne, tri od različitih osoba, sve tri nepročitane jer su od noćas kad nisam bila tu. Jednu je brojač ignorisao.
Можда је Казан модовима уградио филтер да не показује обавештење када неко тражи нешто лоло
Cimanje STOP!
:)
МЕНИ НИКО НИЈЕ ПИСАО МИЈЕСЕЦ ДАНА НИТИ ЋЕ :´(((
ja došla posle 4 meseca i ništa.
niko nije primetio da me nema.