Moram nekom da se izjadam :((

1. dobro, tebi sam nedostajala...

2. Ja sam samo primetio da te nema.

fagot smajli

3. e ljudi moji, ne znate vi koliko meni nedostaje i staklena, a nema je već dve godine :)

4. Jbt ne znam ni ko je to... Valjda zato što sam tada još uvek uskraćivao ovaj sajt za svoju prisutnost, kekek

5. ala ste okupirali temu, khm

6. VRATITE VIDRI TEMU!

7. kosmopolita
    ja došla posle 4 meseca i ništa.
    niko nije primetio da me nema.

Primetio ja da te nema, mislio sam da si popizdela zbog raznih gluposti na sajtu. Nije ni mene bilo nekoliko meseci. Al sad, suzdržan čovek, kad si opet došla, škrto ispoljavam dobrodošlicu :)

8. Ko mi obrisa maloletnicu? :O WTF ŠKK OMG?!?!

Kad siluješ maloletnicu pa čuješ da neko mrda u susednoj sobi, a znaš da si joj pobio sve u kući i zaključao ulazna vrata http://i.imgur.com/U71Ms.gif

9. mala Tamara KP nece vise da se druzi samnom..nesto je ljuta a ni ne seca se zasto, toliko je zabole za mene da nece ni da pokusa da se seti...a sad je lepsa nego ikad...sanjao sam je sinoc bili smo nasmejani i zagrljeni i izvinjavo sam joj se za to za sta je ljuta na mene ma sta god to bilo, a ona mi je samo govorila da ne brinem za to
    http://www.youtube.com/watch?v=2b8fZay12G8

10. ja, pročitaj svoj tekst pa razmisli

11. Bruce

ja, pročitaj svoj tekst pa razmisli

sa posebnom paznjom na "toliko je zabole za mene"?

12. ne kapiram komentar Sose

13. jesi meni rekao da procitam svoj tekst? mislio sam da zelis da skontam nesto iz njega

14. сосе педофилу

15. Primetio ja da te nema, mislio sam da si popizdela zbog raznih gluposti na sajtu. Nije ni mene bilo nekoliko meseci. Al sad, suzdržan čovek, kad si opet došla, škrto ispoljavam dobrodošlicu :)

pa ti reče da štrajkujemo, ja podržala i ništa nismo postigli.

16. jesi meni rekao da procitam svoj tekst? mislio sam da zelis da skontam nesto iz njega

Ma jok, Makaroncu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.