Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bivši i dalje ne plaća ni dinar za dete, ne viđa malu, ja ga molim da se bar igra sa njom, ali i to mu jebeno teško pada. Ostala sam bez posla, našla nešto honorarno, kinta smešna, šef me kulira, ni dobar dan da mi kaže kad me vidi. Zaljubim se, onako malo, bude mi lepo da ga vidim, i taj me kulira. Kao da sam nevidljiva. Ljudi kojima sam okružena me zovu samo kad im nešto treba ili da bulazne o idiotskim problemima tipa "nemam vremena da radim na svom telu jer idem po ceo dan na ručkove i večere". Oterala sam u kurac tipa koga sam smatrala bratom jer je jebao moju sestru, trideset godina mlađu od njega. Za moju boljku i dalje nema leka, nikad normalan život...
ne brini vucka... u pocetku je bio samo mrak. ako mene pitas, svetlost pobedjuje.
Jebeno.
Baš tužna priča. Valjda će biti bolje. Bar imaš dijete, nećeš biti sama.
Sramota me na šta se ja jadam.
Hvala na podršci.
Rasti, nisam očekivala da visiš na Vukajliji.
Bio sam do malopre da popravim zub i uspeo sam da zaplačem pred zubarkom, ni manje ni više. Jebote kurac, kolko me sramota bilo a ona me gleda i samo što mi ne kaže, pogledaj koliki čovek a plače kao pička, još sam mu i anesteziju dala, ccc... a uz te poglede mi se kao smeška, onako službeno.
Najcrnje od svega, što je mene stvarno bolelo, bez zezanja, kao da mi neko iglu zabija u meso i ja joj to kažem a ona , opet sa onim idiotskim osmehom, nemoguće, ovoliko anestezije se daje za vađenje a kamoli za popravke.
Na kraju, kada sam platio rekao sam:
- Ofakaf pafcijent ti vfišfe ne tveba, fava na sfemu. Sfamota me je i na ulifci nefću da ti se javim od blama. Znam...
- Ma jok, nije tako, baš mi je bilo simpatično, nisam ništa pomislila loše. :idiotski službeni osmeh:
- Izfini, ali vidim dobro koliko sam te izfnervirao. Fćao.
- Prijatno. :idiotski službeni osmeh:
ja sam hteo da se ubijem kod zubara.ili mozda njih 3.2 lekarke i sestru.posle 5 anestezija,brufena i sat ipo vremena su njih 3 uspele da mi izvade zub.nekim siljcima su drobile,busile,siljile.jebem im seme.posle tog iskustva redovno kontrolisem zube,popravljam sta treba.
brate mili, ja znam kad se da anestezija da da nema šanse da te boli ništa, eventualno osećaš neprijatnost i toesto ALI OVO, ovo je bilo dumreš... u jednom trenutku sam joj pomerio ruku i na to mi se brecnula, što takođe razumem... al' bre ako ti kažem da me boli pa nemoj više da me jebeš, razumi me...
Promeni zubara. Ako si iz Bg imam super zubarku koja nece da te pipne dok skroz ne utrnes. Meni je davala po tri anestezije kad treba. Svako drugacije reaguje.
Kad utrne posle nema vajde da ga pipa.
ja ovih dana posle 7 ili 8 cak godina idem kod zubara,najebo sam ko juden
Danas me zvali na razgovor za posao. Treba sutra da se pojavim.
Nervozan sam ko pas.
Čini mi se da nisam baš najbolji kandidat al idem da probam. Stežem muda!
Nervozan, nervozan, nervozan!
Jebe me to što nisam imao prilike da radim u struci a radno mesto odgovara mojoj struci a i što sam većinu stvari što sam "naučio" tokom školovanja totalno zaboravio....
Prisetićeš se u hodu, ne brini. Samo da počneš!
koja struka, zar nisi ti 96.
Jebe me to što nisam nigde do sada radio da je takav opis radnog mesta u smislu - nisam nikad imao pravi posao. Sve su bile neke kratkotrajne sprdnje i tako to na crno a ovo je već s druge strane malko ozbiljnija firma.
Pa šta? Jednom mora da bude prvi put. Ne znam nikoga ko nije imao tremu od prvog pravog posla.
ma ko ce tebe da primi na posao glupi katoliku
Bruce, probao sam na netu ali prihvatljivog odgovora nema pa ću zamoliti tebe za pomoć. Naime, pije mi se cijeđena naranDŽa, ujutro jer je zdrava a i sada jer mi se pije, a nemam sokovnik. Da li je tebi poznat neki alternativni način pripreme ovog božanskog cijeđa?
Oljuštiš pa steži rukama, hehe.
:D
Sad sam vidio da je sokovnik 10 maraka. Ne moraš se cimati, Bruce.