Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako nismo? Pogledaj novi dizajn sajta. Ima i novih moderatora. Neću da kažem kako je to posledica našeg štrajka, ali ko zna... :)
ahahahahaha dobro ispade ova zbrka
ajde smisli šta još da tražimo, pa štrajkujemo opet.
сосе педофилу
punoletna je...ja ceko da odraste, a kad je odrasla ja joj dosadio, jebem ti sudbinu...
Ti ćeš kao u onoj reakciji, kako ja vidim.
Sose, očigledno si zanimljiv samo deci. Zaposli se kao učitelj!
http://www.youtube.com/watch?v=ygvSJRF4E6c
u suštini i jeste dobar odgovor sosu
Znači tako, a?
Jebena bijela Milka sa kokosom. Najgore govno što postoji. Ispovraćao se ko pijanac najveći. Još uvijek mi muka. Pu!
ma gdje si je našao JEBOTE
tražim već 10 godina tu čokoladu, jer su prestali da je proizvode
Svaka forma bele čokolade je jeres i treba spaliti na lomači sve koji to proizvode i jedu.
ahahahahahaha e još najbolje da je bila stara
ne znam, dobila doktorica pa nas počastila
zna i ona šta treba da podijeli
Nije valjda da je voliš?!?!
Meni danas kacam dala krv dali plazmu, da je bila bela čokolada pre bih pala u nesvest nego to da jedem. A ona me tamo svakih dva minuta pitala da li sam dobro, ajde bre, nisam više anemična, iako sam bleda kao vampir. Oladi, ženo.
Našli su ti nešto drugo kad si davala nalaze pa se brinu ali nemaju hrabrosti da ti kažu :)
kod nas daju vitanovu, kad bi delili belu milku ja bi pristao litar krvi da mi uzmu...
Pa, znaš kako, analize ne mogu da rade u prostorijama biblioteke, već tek u zdravstvenoj ustanovi, jedino što ti proveravaju je nivo hemoglobina, šećer i krvni pritisak, tako da i da mi nađu leukemiju, sidu ili slično, ne bih znala do bar neki mesec. Čekaj... Da me ti malo ne zajebavaš? Jepse. :D
Jebalo te belo! To je čista liposukcija kakaa! >.< Puj to!
Pa jebiga, mora kolegi da da :)
A tek kakav štek sa alkoholom imamo, ohohohoh
nisi ti odrastala u SFRJ, belo bilo samo u eurokremu, a i to mi pojede sestra...