Moram nekom da se izjadam :((

1. a i to mi pojede sestra...

E, ja ću crno pojedem, i nema da ti ostane ništa! :D Ne, ozbiljno mi dođe da otvorim pokret protiv bele čokolade, koliko me nervira. :P

2. Jack Harper

Pa, znaš kako, analize ne mogu da rade u prostorijama biblioteke, već tek u zdravstvenoj ustanovi, jedino što ti proveravaju je nivo hemoglobina, šećer i krvni pritisak, tako da i da mi nađu leukemiju, sidu ili slično, ne bih znala do bar neki mesec. Čekaj... Da me ti malo ne zajebavaš? Jepse. :D

Samo se ti tješi :)))

3. bela čokolada je mama, osim kad njome preliju vitanovu

4. i dodaju kokosa i još neki sirup

5. pa glavni sastojak čokolade je kakao maslac, mrzim kad mi ubijaju ukus kakao maslaca kakao prahom :D

6. Samo se ti tješi :)))

http://25.media.tumblr.com/b0a8cddc9d1a1501cfdd8a824b93a7d4/tumblr_mkekncKkPc1qcfjrio1_500.gif

bela čokolada je mama, osim kad njome preliju vitanovu

Ja ni mlečnu ne gotivim mnogo, ja sam mračna osoba. :D

7. pa glavni sastojak čokolade je kakao maslac, mrzim kad mi ubijaju ukus kakao maslaca kakao prahom :D

Sad bih rekla da je to isto kao da si iz praseta samo isisao mast, ali to ne bi bilo dobro poređenje. Znači isisao si samo onaj kalorični deo kakaa, a apsolutno sve što je to isto seme činilo božanskim si bacio u vodu. Genocid! Nepoštovanje kakaovca! >.<

8. Ја последњи пут кад сам давао крв добио сендвич неки и и онај 0,2 сокић бући-бући ваљда од боровнице. Дао сокић неком малом циганчету испред а сендвич са подригушом никад слађи био.

Бело је мама, волим бело. Боље него жуто...

9. Прсо ми је мозак. Баш је прсо.

10. nemasno pa se lepe prsti
    mmm

11. Али заболе вас курац, тако да не видим сврху дељења те информације са било ким.

12. Prolećni, hihihihihi

13. isto kao da si iz praseta samo isisao mast

PA KAŽEM DA NIJE DOBRO POREĐENJE! :D

Алкохоличар

Što toliko menjate te nadimke, jebo mater? Nema smisla, zaista.

14. Па јебига, докурчило ми оно. А и на окупљањима ми је лакше рећи "Драго ми је, ја сам Алкохоличар" него "Ја сам Јебач" јер кад ме виде овако никаквог људи ће да помисле еее јадо јадни.
    Серем, нећу ићи више на окупљања, који ћу курац.

15. Ma ja kao pokušala da se našalim, nije me zanimalo iskreno (mislim pročitala sam odgovor, nisam iskulirala, stvarno), kao znaš ja sam menjala sto puta, pa ko sam ja da pitam nekog ko nikad nije menjao. Ahahahahaha, kako predobra fora... Ha.... Ha.... Ha...? Hm...

16. Алкохоличар
    Па јебига, докурчило ми оно. А и на окупљањима ми је лакше рећи "Драго ми је, ја сам Алкохоличар" него "Ја сам Јебач" јер кад ме виде овако никаквог људи ће да помисле еее јадо јадни.
    Серем, нећу ићи више на окупљања, који ћу курац.

http://www.youtube.com/watch?v=mYPJgdz637M

17. Ladno si promenio nik siso

18. Ma ja kao pokušala da se našalim, nije me zanimalo iskreno (mislim pročitala sam odgovor, nisam iskulirala, stvarno), kao znaš ja sam menjala sto puta, pa ko sam ja da pitam nekog ko nikad nije menjao. Ahahahahaha, kako predobra fora... Ha.... Ha.... Ha...? Hm...

Да.

19. A mnogo bre depresivno kad dođeš na ovu temu, a ono poslednji post ''alkoholičar''.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.