Moram nekom da se izjadam :((

1. Јебига, тако ми и јесте.

2. Znao sam lika bio je jebač sad je alkoholičar. :((((((

3. a bio je kul lik...

4. A, nemojte više, rasplakaću se!

5. Danas kažem najmnogoslatkijoj đevojci da je božanstvena par puta zaredom i ona izvali: "Nestaćeš sa lica zemlje" uz neki čudan osmijeh...

Vjerujte mi da sam zaključao kućna vrata dok moji nijesu došli kući.

6. Можда је хтела да ти рече да је водиш у подрум?
    Бадум Тссс

7. Nije to takva đevojka, sram te bilo ;( !!

8. Danas kažem najmnogoslatkijoj đevojci da je božanstvena par puta zaredom i ona izvali: "Nestaćeš sa lica zemlje" uz neki čudan osmijeh...

http://global3.memecdn.com/rage-cross_o_2351765.jpg

Kako ima jedan kriper, ali pravi pravcati kriper od asistenta, znači da te podilaze žmarci kad ga vidiš, kao neki kriper jebeni kriper.

9. Danas kažem najmnogoslatkijoj đevojci da je božanstvena par puta zaredom i ona izvali: "Nestaćeš sa lica zemlje" uz neki čudan osmijeh...

Možda ti je videla tu životinju na avataru, pa je htela da te pojede.

10. Možda je to ona na avataru? ba dum trš

11. Posle seksa. Bogomoljka jebede.

12. Prekinite! Neću više da čujem bilo kakve insinuacije (ili kako se već kaže) o polnim odnosima. Nepristojni ste. To je prava princezica sram vas bilo!

13. Prekinite! Neću više da čujem bilo kakve insinuacije (ili kako se već kaže) o polnim odnosima.

Svaka čast na odabiru sajta.

14. To je prava princezica sram vas bilo!

Iron Maiden wants you for dead!
    http://www.youtube.com/watch?v=QJDcVj3FTZ4

15. Svaka čast na odabiru sajta.

Akcenat je bio na onome da sam zaključao vrata koja inače držim otključana konstantno lel

16. Iron Maiden wants you for dead!

Imam privjezak za lanac sa likom sv. Vasilija ostroškog, slava mu i milos'.
    Ne mogu meni ništa sektalike!

17. Prekinite! Neću više da čujem bilo kakve insinuacije (ili kako se već kaže) o polnim odnosima.

Možda te poždere bez seksa, iz obične gladi. Pazl se. (Umalo da napravim vic: pazi se - pazl se, ahahahhahaha).

18. Imam privjezak za lanac sa likom sv. Vasilija ostroškog, slava mu i milos'.
    Ne mogu meni ništa sektalike!

Добар шилд, добар. Сачуваће ти доста хелта

19. Добар шилд, добар. Сачуваће ти доста хелта

Kakvi dosta, komplet.
    Daje immunity za dark magic i apsorbuje light magic.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.