Akcenat je bio na onome da sam zaključao vrata koja inače držim otključana konstantno lel
A to. Sve je to normalno, možda joj se sviđaš pa ne zna kako da ti priđe. Mnogim devojkama se izlanu stvari poput: ''Nestaćeš sa lica zemnje'', ili ''iseći ću te na komade'', ili ''otrovaću te besničetom'' u tim situacijama. To je sasvim normalno.
Ta đevojka je za nijansu ipo slađa od Sunoharine mlađe sestre (jap. imouto)... sad probaj da zamisliš imouto no Sunohara da kaže "Isjećiću te na komadiće" ili tako nešto
А то чисто рекреативно, да су ти неђе ближе, рецимо у Доњим Кокотима, нормално да би више посла и пара било
Taj neki rad. Uglavnom odem jer se sažalim na ljude.
Ima posla i ođe dosta ali to je više manje sve nešto lagano. Najviše me jebe administracija i naplaćivanje jer idem po popovskom sistemu "daj šta daš."
. Mnogim devojkama se izlanu stvari poput: ''Nestaćeš sa lica zemnje'', ili ''iseći ću te na komade'', ili ''otrovaću te besničetom'' u tim situacijama. To je sasvim normalno.
Da, samo pazi, ako kaže
Ţîşńirĭa đin ćińe, sî ţîśńaskă! Dabuogda lînga tata mĭeu sî će baź! Dabuogda nuapća să ći duară đinţî, da ḑîua să ći bată papuśi!
Ta đevojka je za nijansu ipo slađa od Sunoharine mlađe sestre (jap. imouto)... sad probaj da zamisliš imouto no Sunohara da kaže "Isjećiću te na komadiće" ili tako nešto
Mnogim devojkama se izlanu stvari poput: ''Nestaćeš sa lica zemnje'', ili ''iseći ću te na komade'', ili ''otrovaću te besničetom'' u tim situacijama. To je sasvim normalno.
Добро, сад ти препоручујем да посјетиш тему са симпатичним живуљкама, треба ти тренутно :)
Najviše me jebe administracija i naplaćivanje jer idem po popovskom sistemu "daj šta daš."
Cvast možda poceća (ako mislimo na isto), ali digitalis (besniče) ima listove duž cele stabljike, ne samo pri dnu. Mislim ne moraš ti digitalis, možeš i đurđevak ako ti je pristupačnije, isti su tip otrova.
Vidi Valdemara kako iskusno kune na Vlaškom. Ne sekiraj se, Vlašku magiju skida Ciganska bez problema, ako te neka prokune dođi da se dogovorimo oko skidanja čini. Ponesi evri, neće se skida s dinari.
Ћале ми донео неку ултратврду четкицу за зубе, вероватно најтврђу у радњи. Имам ране по деснима ко секиром да перем зубе, а кад му кажем он је у фазону "Само трљај, да масираш десни".
Ћале ми донео неку ултратврду четкицу за зубе, вероватно најтврђу у радњи. Имам ране по деснима ко секиром да перем зубе, а кад му кажем он је у фазону "Само трљај, да масираш десни".
Zaista ne znam zašto ne mogu prestati da se kidam sad. Ne valja tvrda četka, treba da bude što mekša. Ne šmirglaš zube već nežno pereš. lolo
Natekla mi gornja strana desni zbog zuba, i sad mi je sva desna strana lica oko jagodice naduvana izgledam ko co'ek slon i to bas danas kad je ned'lja pa ne rade zubari...
Ne znam cim da se rokam do sutra?!
Bio mi je brat, doneo mi neke farmerke koje su njemu velike jer je smršao, a ja njemu dao skoro sve svoje sem 3para u koje mogu da udjem.
Kakva sam ja stoka!!1
http://media.tumblr.com/tumblr_lo10xjyuLL1qktqch.gif
Daje immunity za dark magic i apsorbuje light magic
Па теби ни дарк авенџери у народу познатији као Власи не могу ништа
Pored lova na regularne vještice bavim se stvaranjem antivlaškomagijskih polja. To uglavnom iz hobija i ne naplaćujem.
A to. Sve je to normalno, možda joj se sviđaš pa ne zna kako da ti priđe. Mnogim devojkama se izlanu stvari poput: ''Nestaćeš sa lica zemnje'', ili ''iseći ću te na komade'', ili ''otrovaću te besničetom'' u tim situacijama. To je sasvim normalno.
А то чисто рекреативно, да су ти неђе ближе, рецимо у Доњим Кокотима, нормално да би више посла и пара било
Besnim četom?
wut?
http://i845.photobucket.com/albums/ab14/Lifterforlife10/10420-20animated_gif20clannad20imouto20loli20moe20nutbladder20sunohara_mei_zps038dc4dc.gif
Taj neki rad. Uglavnom odem jer se sažalim na ljude.
Ima posla i ođe dosta ali to je više manje sve nešto lagano. Najviše me jebe administracija i naplaćivanje jer idem po popovskom sistemu "daj šta daš."
Da, samo pazi, ako kaže
brzo joj kamen o vrat, i u vodu bacaj!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Digitalis_lanata_LC0053.jpg
Ne znam, možda je samo htela da te pozove na večeru.
http://howimetyourotaku.files.wordpress.com/2011/08/bakatest-s2-07-22.jpg
Добро, сад ти препоручујем да посјетиш тему са симпатичним живуљкама, треба ти тренутно :)
Фино код књиговође да ти састави један а ла карт и бог да те види. Овако нешто:
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/crkva-cenovnik-11.jpg
Meni to liči na štavolj
Cvast možda poceća (ako mislimo na isto), ali digitalis (besniče) ima listove duž cele stabljike, ne samo pri dnu. Mislim ne moraš ti digitalis, možeš i đurđevak ako ti je pristupačnije, isti su tip otrova.
znam da štavolj uvršćavaju u lekovite biljke
Vidi Valdemara kako iskusno kune na Vlaškom. Ne sekiraj se, Vlašku magiju skida Ciganska bez problema, ako te neka prokune dođi da se dogovorimo oko skidanja čini. Ponesi evri, neće se skida s dinari.
Скачем вазда по цео дан Чурушке ласте са Дугиног моста. Увече ме толико боле прса, да немам сна.
Zaista ne znam zašto ne mogu prestati da se kidam sad. Ne valja tvrda četka, treba da bude što mekša. Ne šmirglaš zube već nežno pereš. lolo
Natekla mi gornja strana desni zbog zuba, i sad mi je sva desna strana lica oko jagodice naduvana izgledam ko co'ek slon i to bas danas kad je ned'lja pa ne rade zubari...
Ne znam cim da se rokam do sutra?!
Probaj da izmoliš antibiotik.
Bio mi je brat, doneo mi neke farmerke koje su njemu velike jer je smršao, a ja njemu dao skoro sve svoje sem 3para u koje mogu da udjem.
Kakva sam ja stoka!!1