Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nadulo mi se al ne boli?
Danas sam pro'vo 5 sati po bolnicama, sve zbog jebenog zuba i jos sam ga na kraju primio u guzu. Mislim penicilin...
Pušti zub nek jede govna ha-ha-ha....
Ono kad pokušavaš da se s klincom nekim dogovoriš oko tuče, a on prvo pominje noževe, i onda ne sme da dođe... ova omladina je sasvim propala, nema više poštovanja prema starijima :(
Čemu tuča Vlade?
Ma nema tuče, pišem ovo tek u slučaju da Ajaks čita.
Sprda se Ajaks, ne misliš valjda da je ozbiljan, ali eto u slučaju da je ozbiljan doć ću i ja da ga isprebačam s noge na nogu.
Znam da se sprda, ali nije lepo sprdati se tako što pokušavaš nekome da namestiš kao da ti je psovao majku, pa onda ti njemu psuješ majku. A znam daje to to uradio zato što je pročitao da sam pisao nešto oko psovanja majke, pa je hteo da me provocira. Ne volim psovanje majke nikako. Čovek je debil kompletan. A hvala na ponudi, mislim da neće biti potrebno :)
Aj džast got sin zond. buhuhu
http://1.bp.blogspot.com/-nz9-YF9S4Lw/UtMyZe9iakI/AAAAAAAAAXM/HV7gx35AGz0/s1600/1525368_1577560868958478_1791181730_n.jpg
život je sranje.
ispricaj nam vidro, sta ti je
THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAA!
a 'nako....
jeste zaista, šta će ti takav život kaci fatalna crvenokosa koja će ide u amerike ko bi još to sebi želeo u životu :(
pfffffffffffffffhahahahaahhaa
go kurac sam, vjeruj mi.
onako, 1/1.
Ne znam šta ti ovo 1/1 znači, ali bar si neki kurac. Eto, tačnije, ondulator si na Vukajliji. Buahahahahahaha, ok i ja sam sad surova.
A šta ja da kažem? I got seen zoned od nekog do koga mi je stalo, a kakav sam asoc (Luks i Zerovan će ti potvrde), moš' misliti kako sam povređen! buhuhuhuhu
DŽORDIIIIIIII SIIIIR
hahahahah, "i got seened", je l to novo friendzoned? :D
Iskreno se nadam da nije. :(
http://global3.memecdn.com/ultimate-seen-zoned-guy_o_2871867.jpg
SCREW YOU! SCREW ALL YOU FUCKIN SEENERS! FUCK YOU! FLY AWAY LITTLE SEENER FLYYYYYY!
Ček, ja sam duduq za FB i to, u stvari ima mislim 3-4 prijatelja tamo (za dva više nego inače u RL, hehe).
Ali kapiram da je to ono - iskuliran si, je li to? Kao, videli su tvoj zahtev i to je sve. Je li to?
Vidrosava, je li kod tebe pali obrnuta psihologija ili kako ono bi? Da te tešim standardno ili da ti se pridružim u pljuvanju Vidre.